Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 17 juni 2018

Noooooh! Er bestaan gewoon red velvet Magnums en het ziet er zó lekker uit

Hallootjes, de zomer is nu pas écht begonnen. Schijnbaar bestaat er gewoon een red velvet versie van je lievelings Magnum ijsjes en holy moly, dat wil je in je mond hebben. Dit is wat we tot nu toe weten over het heerlijke hapje.

Twee héél lekkere dingen op aarde zijn natuurlijk red velvet en een Magnum. Daarom is het juist zo geniaal dat het ijsjesmerk heeft besloten om deze twee prachtdingen des levens te combineren.

Red velvet Magnum

Wie denkt dat een red velvet taart lekker is, heeft nog niet geproefd hoe lekker de Magnum ijsjes zijn. Het internet is namelijk compleet in de ban van deze smaak. Het ijsje combineert chocolade ijs met een cream cheese sausje en witte chocolade voor een übergoddelijke en ijskoude snack.

❤️Magnum Red Velvet❤️▶️Follow Foodiverse for a whole new food world!

Geplaatst door Foodiverse op Zaterdag 9 juni 2018

Verkrijgbaarheid

Het is helaas nog even huilen met de pet op. De red velvet Magnum is nog niet in Nederland gespot en we weten ook niet of dat gaat gebeuren. Werp een blik op de Nederlandse site van de ijsjes en je ziet de smaak er niet tussenstaan.

In Australië kun je het in ieder geval wel eten, net als in (sommige) landen in Azië. Toch maar een ticket naar Bali boeken, dan?

Magnum, lees je even mee? We willen deze smaak SUPER graag proeven.

Reageer op artikel:
Noooooh! Er bestaan gewoon red velvet Magnums en het ziet er zó lekker uit
Sluiten