YES! Beautify én NSMBL zoeken een redactiestagiaire per augustus/ september 2018 en dit wil je

Yasmine Esser 16 jul 2018 Life

Yes, hou jij van schrijven? Wil je niets liever dan heerlijke verhalen typen over travel, liefde, seks, beauty en noem het maar op? Lucky you. Het redactieteam van Beautify én NSMBL zoekt namelijk een lifestyle redactiestagiaire. Een stage die je hoe dan ook wil hebben.

Yes, wij – de redactie van Beautify en NSMBL- zoeken een lifestyle redactiestagiaire: iemand die het heerlijk vindt om over alles te schrijven wat de twentysomething vrouw bezig houdt. Of het nou is op het gebied van travel, beauty, fashion, series, liefde, seks, health, carrière of psyche.

Kortom iemand die wil schrijven over unicorns, die naar toffe events wil en misschien wel wil reizen als inspiratie voor een artikel. Iemand die zich wil bezighouden met alles wat jij en je vriendinnen leuk vinden. Ook hebben we genoeg uitdagingen liggen op onze social media kanalen.

Top! Wat moet ik kunnen?

  • Je bent bezig (geweest) met een HBO- of WO studie op het gebied van communicatie, journalistiek of media
  • Je kunt feilloos spellen en bent goed in de Nederlandse taal
  • Je bent creatief, durft initiatief te tonen en hebt leuke ideeën voor rubrieken
  • Je werkt hard, je bent zelfstandig en je hebt geen moeite om met deadlines te werken
  • Je hebt affiniteit met mode, beauty en lifestyle en weet wat op dit gebied speelt. Daarnaast weet je precies welke sites je dagelijks moet bezoeken om je online dosis inspiratie binnen te krijgen
  • Je bent per augustus of september 2018 fulltime beschikbaar. Stageperiode in overleg
  • Het betreft een stage met vergoeding, inclusief dagelijks verzorgde lunch en je zult in hartje Amsterdam team van Beautify en NSMBL versterken

Het team is erg hecht en je zult als stagiaire direct in de Beautify/NSMBL-familie worden opgenomen. Inclusief gezellige vrijdagmiddagborrels.

Geïnteresseerd? Mail je CV, motivatie en foto zo snel mogelijk naar [email protected] Je hoeft voor ons echt niet op Google te zoeken hoe je een standaard motivatiebrief moet schrijven want dat soort brieven zijn vaak best wel een beetje saai toch?! Schrijf een leuk stukje, over wie je bent, waarom je graag team Beautify/NSMBL wil versterken en hoe erg je van unicorns houdt. Dat vinden we veel leuker.

We lezen alle sollicitaties dus kom maar door.

Reageer op artikel:
YES! Beautify én NSMBL zoeken een redactiestagiaire per augustus/ september 2018 en dit wil je
Sluiten