Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 31 jan 2018

Dit zijn 5 redenen waarom je wil gaan backpacken met je zus

Tegenwoordig lijkt het alsof iedereen na zijn of haar studie het vliegtuig in stapt en gaat backpacken in Verweggistan. Nog even de wereld ontdekken voordat het echte werkleven gaat beginnen. Ben jij ook zo reislustig maar vind je het maar niks om in je uppie te gaan? Dit is waarom je nu je zus wil overhalen om mee te gaan.

1. Het versterkt jullie band

Als je met je zus gaat backpacken, zitten jullie 24/7 op elkaars lip. Wedden dat jullie de leukste en grappigste verhalen aan elkaar vertellen die je nog nooit aan elkaar verteld hebt?

2. Je komt meer over jezelf en de ander te weten

Misschien merk je wel dat je zus een fantastisch richtingsgevoel heeft en dat jij eigenlijk de beste planner van de wereld bent. Je bent met z’n tweeën steeds op een andere plek waar je iedere dag weer door zal moeten komen. Het is niet voor niets dat mensen soms op reis gaan om op zoek te gaan naar zichzelf.

3. Je kan alles met haar delen

Als je alleen gaat backpacken, kom je zonder twijfel genoeg andere mensen tegen die alleen op reis zijn. Maar als je bijvoorbeeld een extra deken nodig hebt, dan vraag je dat toch liever aan je zusje. Je kent haar en je weet dat ze toch geen ‘nee’ zegt.

4. Je hebt iemand die je motiveert

Als je het even niet meer ziet zitten, dan heb je altijd je zusje bij je die je weer even vertelt hoe vet het eigenlijk is dat jullie dit doen. Je hebt met haar vast al eerder iets meegemaakt waardoor jullie elkaar even op moesten peppen. Ze weet dan ook als geen ander hoe ze jou weer enthousiast kan maken.

5. Je hebt altijd een stukje thuis bij je

Als je lang gaat backpacken, kan het soms ook best lastig zijn om je thuisfront zo lang te missen. Maar als je met je zus gaat, heb je altijd een vertrouwd stukje thuis bij je. Ook heel erg fijn.

Lijken ons vijf goede redenen om binnenkort twee big ass rugzakken klaar te zetten voor jullie reis. Heel veel plezier.

Reageer op artikel:
Dit zijn 5 redenen waarom je wil gaan backpacken met je zus
Sluiten