Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 12 augustus 2018

5 redenen waarom jouw broer de beste persoon in jouw leven is

Vroeger vervloekte je hem omdat hij je áltijd pestte. Hij liet je nooit met rust en er was altijd een strijd tussen jullie gaande. Maar nu je volwassen bent begrijp je pas hoeveel je aan jouw grote broer hebt gehad.

Als kleuter was je broer zo ongeveer je aartsvijand. Als tiener probeerde je zo ver mogelijk bij hem uit de buurt te blijven en als puber was het al helemaal drama. Achteraf gezien ben je hem dankbaar. Want hij heeft zoveel voor je gedaan, en dat doet hij nu nog steeds

5 redenen waarom jouw broer zo belangrijk voor je is

1. Hij past altijd op je

Vroeger kon je niet uitstaan dat hij op je moest passen als jullie ouders een avondje weggingen. Maar hij heeft altijd op je gepast, en dat doet hij nu nog. Of het nu gaat om date advies of een mannelijk perspectief op een situatie: hij is er áltijd voor je.

2. Hij laat je de wereld zien

Met hem ben je voor het eerst gaan autorijden, met hem heb je voor het eerst een biertje gedronken en met hem ben je voor het eerst naar een meerdaags festival gegaan. Jouw broer laat je de wereld zien en haalt de avonturier in jou omhoog.

3. Je grote broer maakt je altijd aan het lachen

Zelfs als je relatie net uit is of je kat is overleden, je broer weet altijd een glimlach op je gezicht te toveren. Hij leert je om niet te zwaar aan de dingen te tillen en altijd positief te zijn.

4. Hij introduceert je aan nieuwe mensen

Via hem heb je jouw eerste grote liefde ontmoet. Jouw broer neemt je altijd mee op sleeptouw en wanneer je even bij hem gaat eten beland je vaak in de kroeg. Je halve vriendengroep heb je aan hem te danken.

5. Hij gelooft in jou

Jouw grote broer heeft altijd in je geloofd. Vroeger leek dat er niet op, maar nu zie je dat zijn pesterijen een uiting van liefde waren. Hij is jouw grootste cheerleader en moedigt je aan om nieuwe stappen te zetten. Die nieuwe functie? Daar heb je mede dankzij hem op gesolliciteerd – met je droombaan als gevolg.

Speel je altijd Monopoly met je familie? Met deze 6 hacks win je gegarandeerd

 

 

 

 

Reageer op artikel:
5 redenen waarom jouw broer de beste persoon in jouw leven is
Sluiten