7 redenen waarom we allemaal een beetje gek op Damian zijn

We zitten nu negen afleveringen diep in Temptation Island VIPS en kennen de deelnemers inmiddels op ons duimpje. We kregen een zwak voor Quentin, die helaas vetrok, maar gaan ook helemaal stuk om Damian. Shirley mag in haar handjes knijpen met zo’n hilarische vriend en wel om de volgende zeven redenen.

Telkens als Damian in beeld komt krijgen wij een lach op ons gezicht, want deze jongen is één en al good vibes. Geef het maar toe, ook jij bent een beetje gek op deze stuiterbal.

7 redenen waarom we allemaal een beetje gek zijn op Damian van Temptation Island VIPS

Het is een Hagenees naar ons hart en wel hierom.

1. Hij is (bijna) nooit chagrijnig

Deze jongen loopt altijd rond met een lach op zijn gezicht, hoor je zelden klagen en maakt overal het beste van. Reken maar dat zijn glas altijd halfvol is.

2. Zijn hilarische versprekingen

Wij lagen gevouwen toen Damian in aflevering negen Orpheo aansprak met Oreo. Oeps. Deze dingen gebeuren wel vaker bij Damian, maar dat maakt hem juist zo hilarisch.

melissa on Twitter

Ik weet niet hoor, maar zei Damian nou Oreo i.p.v. Orpheo toen ze de beelden op het fotolijstje gingen bekijken? 😂🤷🏼‍♀️ #temptationislandVIPS #TEMPTATIONISLAND

3. Zijn heerlijke accent

Om zijn Haagse accent kan je niet heen en dat is maar goed ook. Damian zou Damian niet zijn zonder zijn dialect en is altijd in voor een gezellâhg feestjuh.

4. Zijn verkleedpartijtjes

De oplettende kijker spotte Damian al meerdere malen in een frappante outfit. Bijvoorbeeld toen Thomas en Daniëlle zoenden in aflevering negen, zag je Damian in een roze tutu (?!) dansen. En dat was niet de enige keer dat hij zich verkleedde, want zoals we op Instagram zagen kruipt de Hagenees ook weleens in de huid van Adbelmalik. Heerlijk.

Lisa Krans

Iemand anders opgevallen dat Damian een rokje draagt tijdens het zoenen van Thomas en Daniëlle? 😂😅😂

5. Hij is eerlijk

We zeggen niet dat deze jongen altijd braaf is, maar eerlijk is hij wel. Toen Djamiah haar moves gooide op de waterbanaan gaf hij meteen toe dat hij lichtelijk afgeleid raakte. Hij heeft geen blad voor zijn mond en dat is precies wat wij zo waarderen aan hem.

6. Hij heeft energie voor tien

Misschien ken je Damian nog uit het programma Oh Oh Daar Gaan We Weer, want daar was hij al de stuiterbal (en de komediant) van de groep. Ook in Ban Suriya barst deze jongen van de energie en zorgt hij ervoor dat het feestje gaande blijft.

Damian gaat los op ‘Twerktation Island’!

Damian… 😂😂😂

7. Hij is gewoon ontzettend grappig

Met deze jongen lig je constant in een deuk. Binnenkort een feestje op de planning? Nodig deze gangmaker uit en lach je de hele avond rot.

Lees ook: 6x waarom we een zwak hebben voor Quentin van Temptation Island VIPS

Reageer op artikel:
7 redenen waarom we allemaal een beetje gek op Damian zijn
Sluiten