Redactie
Redactie Life 29 apr 2019

5 redenen waarom je de Nederlandse Netflix-serie Undercover wil kijken zodra het uit is

Zet 3 mei alvast in je agenda, want dan komt de Nederlandse Netflix-serie Undercover ein-de-lijk online. Om je alvast warm te maken voor de gloednieuwe serie delen wij redenen met je om de serie echt te gaan kijken.

Want of je nu zelf houdt van series à la Narcos of deze graag met je partner bekijkt: het is in ieder geval zeker dat je deze serie van begin tot einde wil bingewatchen.

Waarom je de Netflix-serie Undercover wil zien

Als je op Netflix gaat zoeken naar een Nederlandse serie, ben je lang bezig. Er is namelijk nog geen één te vinden, maar daar komt snel verandering in. Op 3 mei gaat de eerste Nederlandse Netflix-serie Undercover in première op de streamingdienst. Dit is waarom je de serie wil kijken:

1. Frank Lammers en Anna Drijver

Een Nederlandse serie of film betekent vaak een voorspelbare cast. Nu zie je in Undercover bekende gezichten, maar het is verfrissend dat er ook Belgisch talent meespeelt. We kijken ondertussen vooral uit naar Anna Drijver als undercoveragente en drugsdealer Frank Lammers, die een behoorlijk overtuigende zachte G heeft ontwikkeld.

2. XTC-handel is een actueel onderwerp

Grote kans dat je niet zoveel weet over de schimmige wereld van de XTC-handel. De drugsproblematiek houdt het zuiden van ons land bezig en de serie is ook nog eens gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

XTC-producent Ferry Bouman lijdt een comfortabel leven in een villa op de grens van Nederland en België. Maar dat wordt verstoord door twee undercoveragenten die infiltreren in het leven van Ferry Bouman en zijn vrouw, gespeeld door Elise Schaap.

3. Setting

De film speelt zich af op een camping met vaste staanplaatsen, een plek waar criminelen onder de radar hun gang kunnen gaan. Dit geeft de serie een uniek karakter, dat zie je in de trailer al.

4. Nederlandse Narcos

Het wordt wel weer eens tijd voor een goede Nederlandse serie, want na Penoza hebben we geen favoriete Nederlandstalige series meer. Dat Undercover de Nederlandse Narcos belooft te zijn is daarom fijn nieuws. Wie weet is het zo’n succes dat Netflix nog meer Nederlandse Originals maakt.

5. Goede trailer

Bij een goede serie hoort een goede trailer. Dat is bij Undercover zeker het geval. Spanning, lekkere setting, mooie shots en een vleugje humor. Nu maar hopen dat onze verwachtingen worden waargemaakt, want wij zitten zeker klaar op 3 mei.

De Nederlandse serie Undercover bestaat uit tien afleveringen en is vanaf 3 mei te bekijken op Netflix.

Reageer op artikel:
5 redenen waarom je de Nederlandse Netflix-serie Undercover wil kijken zodra het uit is
Sluiten