5 redenen waarom je samen met je lover écht een bezoekje aan Brugge wil brengen in 2020

Wat is er nu leuker dan een stedentrip? Juist, he-le-maal niets. Maar toch is het soms nog een hele opgave om een bestemming te kiezen. Wij helpen je daarom graag een handje, want Brugge wil je echt bezoeken dit jaar.

Voor een geweldige stedentrip hoef je echt niet helemaal naar Italië of Spanje. Nee, in ons buurlandje vind je namelijk ook genoeg pareltjes die zeker de moeite waard zijn.

Stedentrip Brugge

We schreven eerder over de leukste kustplekken in België, maar wij hebben nog een plek in ons buurlandje die jij sowieso wil bezoeken. Na deze vijf redenen boek jij gelijk je tripje naar Brugge.

1. Het lekkere eten

Een stedentrip is geen perfecte stedentrip zonder dat je er heerlijk kan eten. Zo kan je in Brugge terecht bij de beste restaurants. Maar vergeet natuurlijk niet alle andere lekkernijen. Wat dacht je van een overheerlijke Luikse wafel en de allerlekkerste Belgische chocolade?

2. Het is een romantische stad

Vergeet Parijs, want Brugge is net zo romantisch en nog eens een stuk dichterbij. Wat wil je nog meer? Wandel over de vele bruggetjes of maak een ritje in een paardenkoets. Één ding weten we zeker: tijdens deze stedentrip voelen jullie je verliefder dan ooit.

3. Mooi versierd tijdens de decembermaand

Helemaal gek op kerstversiering? Dan is Brugge zeker een bezoekje waard in november en december. Naast de verschillende kraampjes die op twee plekken in deze stad te vinden zijn, zie je hier ook de mooiste versieringen. Van etalages tot de straten, door heel de stad vind je de versiersels en lichtjes.

4. De sfeer in de stad

Wij weten niet of het komt door de mensen of de gebouwen in deze stad, maar één ding weten we wel: de sfeer in Brugge is echt geweldig. Als je alleen al de stad in loopt krijg je een warm gevoel. Neem plaats op een van de vele terrasjes op de markt en ervaar hoe vriendelijk iedereen hier is.

5. Het is een waanzinnige stad

Dankzij de mooie en oude gebouwen is alleen al het door de stad rondslenteren een reden om Brugge te bezoeken. Van de vele bruggetjes met uitzicht op het water tot de smalle straatjes met oude gebouwen. Geloof ons, je kijkt hier echt je ogen uit.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
5 redenen waarom je samen met je lover écht een bezoekje aan Brugge wil brengen in 2020
Sluiten