Gina Koninkx
Gina Koninkx Travel 25 feb 2019

Wauw! Deze 8 reisbestemmingen zijn dé plekken waar je in 2019 gezien wil worden

Ben je nog op zoek naar toffe reisbestemmingen om dit jaar te bezoeken? Je kunt natuurlijk verder gaan met het afvinken van je bucketlist, maar je kan ook eens iets heel anders proberen. Het reismagazine Travel + Leisure heeft een lijst samengesteld van reisbestemmingen die hót zijn in 2019.

Hebben jij en je lover al zin om jullie volgende reisje te boeken? Natuurlijk hebben jullie dat. In deze lijst vind je de allertofste reisbestemmingen van het jaar.

1. Ischia

Van dit Italiaanse eiland heb je waarschijnlijk nog nooit gehoord maar wauw dit is een prachtige bestemming. Het eiland ziet er idyllisch uit en je wilt echt nooit meer naar huis. Je maakt hier de ene na de andere perfecte Insta foto en alleen al dat is reden om nu nog een reisje naar Ischia te boeken.

Een bericht gedeeld door map of Italy (@map_of_italy) op

2. Puerto Rico

Enrique Iglesias zingt niet voor niks graag over Puerto Rico. Dit land is namelijk prachtig. Het wordt nog niet overspoeld door toeristen en ziet er daardoor nog ontzettend onaangetast uit. Laten we dat vooral zo houden dus als je besluit om Puerto Rico te bezoeken geniet dan van al het moois en respecteer ook al het moois.

Een bericht gedeeld door PUERTO RICO 🇵🇷 (@puertoricogram) op

3. Berlijn

Iets dichter bij huis vind je Berlijn. Een stad die écht de moeite waard is voor een lange stedentrip. Het is een unieke plek met een enorme geschiedenis. De stad is rijk aan jonge creatievelingen en dat zie je eigenlijk overal in terug: hotspots, toffe winkeltjes maar ook gave uitgaansgelegenheden.

Een bericht gedeeld door Adrian Baias (@adrianbaias) op

4. Schotland

Vaak maak je een reis naar een bestemming vanwege de schoonheid van een bepaald landschap. In Schotland is dat absoluut het geval want in het magisch mooie (groene) landschap kun je uren blijven wandelen. En duh, natuurlijk ben jij nog steeds wel benieuwd of dat monster van Loch Ness zich nou eindelijk eens laat zien.

Een bericht gedeeld door Jay Birmingham (@jaybirminghamphotography) op

5. Guatemala

Je kan waarschijnlijk weken in Guatemala verblijven zonder dat je je gaat vervelen. Je kunt hier niet alleen relaxen met een cocktail in je hand op een prachtig hagelwit strand, er zijn ook genoeg mooie plekken die een bezoekje waard zijn zoals de oude tempelstad Tikal.

Een bericht gedeeld door Sandra M. ▵ Spain (@traveloveroma) op

6. Cambodja

Voor een reisje naar Azië zit je in Cambodja helemaal goed. Het is er goedkoop en uitermate geschikt voor backpackers. Ook hier vind je talloze tempels waar je ongetwijfeld van onder de indruk bent.

Een bericht gedeeld door Siemreap.net (@siemreapnet) op

7. Oman

Oman heeft een heel ander landschap dan de meeste bestemmingen hierboven. Het land bestaat voor een groot deel uit rode woestijnduinen waar je de mooiste Instagram foto’s ever maakt. Overigens zit je hier ook helemaal goed als je met je handdoekje wil neerstrijken tussen de palmbomen.

Een bericht gedeeld door Sandra M. ▵ Spain (@traveloveroma) op

8. Rwanda

Rwanda is niet zomaar een populaire bestemming. Het toerisme is enorm aangetrokken door het Volcanoes National Park. Eén van de weinige plekken waar de bedreigde berggorilla nog bewondert kan worden. Travel + Leisure tipt de stad Kigali als één van de coolste plekken van het moment.

Een bericht gedeeld door Nataal (@nataalmedia) op

Als deze lijst je nog niet heeft overtuigd ben je dat na het lezen van dit artikel wél.

Pak je koffers maar! Reizen is goed voor je gezondheid

Nieuwsblad

Reageer op artikel:
Wauw! Deze 8 reisbestemmingen zijn dé plekken waar je in 2019 gezien wil worden
Sluiten