6 x de mooiste reisbestemmingen gebaseerd op je favo serie

Rosa
The SunGirls in filmOn location vacationsDiscover Los Angeles

Hoe leuk is het, als je PLL’s Ezra’s huis, de kantoren van Suits of het hotel van Gossip Girl’s Chuck in het echt kunt zien? Je voelt je dichterbij je favoriete sterren dan ooit tevoren. Plus, deze filmlocaties zijn vaak de perfecte reisbestemmingen. Want de steden en de omgeving zijn prachtig.

1. Riverdale – Vancouver in Cananda

Op het eerste oog lijkt Riverdale in de serie een klein saai plaatsje, maar niets is minder waar. De serie wordt namelijk opgenomen in Vancouver, Canada. En laat die omgeving nu net bekend staan als práchtig. En ja, Riverdale High bestaat écht. En ook Archie’s huis kun je er spotten als je naar Strathcona gaat. Vancouver is fantastisch als je houdt van prachtige natuur.

2. Stranger Things – Atlanta in Amerika

De sciencefiction-horrorserie gaat over Will die verdwijnt in de stad Hawkins. Deze stad is fictief, want de opnames zijn vooral in Atlanta, een stad die ligt in Georgia in Amerika. Ga naar het voormalige Bellwood Quarry net buiten Atlanta, waar veel van de scenes zijn geschoten. Of bezoek de school die in de serie is gebruikt, Patrick Henry High School.

ATLANTA CITY !! #Atlanta #AtlantaCity #Georgia #PeachStreet

A post shared by Valentina Páez (@valenpaez) on

3. The Crown – Groot-Brittannië

Dompel jezelf onder in het leven van het Britse koningshuis. Het is namelijk helemaal niet moeilijk om ‘The Crown’ in real life te beleven. En het is nog dichtbij ook. Het leven van Queen Elizabeth speelt zich af in Groot-Brittannië. Waar je de filmlocaties kunt zien: onder andere Buckingham Palace (maar in de serie is dit Lancaster House), Westminster Abbey en bezoek Ely Cathedral. En oja, wat dacht je van shopsessies in Londen?

#westminster #westminsterabbey #london #visitlondon #visitengland

A post shared by Ismayil Nur (@ismayilnur) on

Mews views in South Kensington.

A post shared by Haley Green (@the_trailing_spouse) on

4. Suits – Toronto in Canada

De serie speelt zich dan wel af in New York, maar alleen in de pilot aflevering is er in deze wereldstad gefilmd. De rest van de serie is opgenomen in de Canadese stad Toronto. En dat is net klein New York. Ga naar Bay-Adelaide Centre, Luma en de Roy Thomson Hall en het is net of je in Suits speelt. Hete mannen vind je er ook.

5. Gossip Girl & Sex in the City – New York

Natuurlijk spelen deze twee fan-tas-tische series zich af in New York. Als New York op je lijstje van reisbestemmingen staat, raak je twee vliegen in één klap. In NYC zijn zelfs speciale tours voor beide series zodat jij de filmlocaties in het echt kunt zien. Maar je kunt ook zelf de hort op. The Met, het Empire Hotel, NYC Palace Hotel en daarnaast ook The Plaza Hotel en Magnolia Bakery. Ze bestaan allemaal echt in The Big Apple.

#empirehotelnewyork #newyorkcity #nybynight #traveller #iloveny

A post shared by Ro My (@romy.blond) on

6. Pretty Little Liars – Los Angeles

Als je altijd al naar de westkust van the US of A wilde en je ook een grote PLL fan bent, dan hebben we goed nieuws. De serie is in en in de buurt van de mega vette stad Los Angeles opgenomen. Met een speciale tour ga je The Brew, Radley, Emily’s huis, de City Hall, Rosewood High School, Ezra’s appartement en het kerkje zien. En daarna kun je LA verkennen. Het wordt een van je favoriete reisbestemmingen.

Lombard Street 💙💜 Stop wasting money by not using UnlimitedCalifornia.com ⭐ Up to 80% discount on your hotels bookings everywhere in California ☺ Direct link in bio 🔝 Great picture by @santamonicaboardwalk👍👍👍 . Dear followers, please add #unlimitedcalifornia to your best pictures of #california to have a chance to be featured ☺ #californialove #california_igers #californiadreaming #californiadreamin #californialiving #jj_california #californiacoast #californialife #californialivin #californie #ig_california #californiadream #californiaholics #unlimitedusa #usa #unitedstatesofamerica #etatsunis #venicebeach #venicecalifornia #loves_usa #cityofangels #losangeles #igerslosangeles #igla #californie #kalifornia #kalifornien

A post shared by Unlimited California (@unlimitedcalifornia) on