Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Life 18 nov 2020

NEED: voor 99 euro inclusief hotel (én ontbijt) kan je nu naar Londen met Harry Potter-tour

Fan van Harry Potter of iemand in je omgeving die wel wat magie kan gebruiken? Dan hebben wij dé deal van het jaar voor je gevonden: je kunt voor 99 euro inclusief hotel en ontbijt naar Londen, waar je ook nog eens een complete Harry Potter Studio Tour krijgt. Goed, moet natuurlijk wel het reisadvies veranderen, maar one day gaat dat gebeuren.

Het perfecte cadeautje, voor iemand óf gewoon voor jezelf.

Voor 99 euro naar Londen (+ Harry Potter-tour)

Voor deze deal hoef je echt geen hardcore Potterfan te zijn, voor liefhebbers van een weekendje weg is dit ook ideaal. Bovendien krijg je veel waar voor je geld, voor 99 euro per persoon krijg je namelijk een overnachting in een premium hotel waar ook ontbijt bij zit én een ticket voor Warner Bros. Studio Tour – The Making of Harry Potter™.

Het fijne aan deze deal is dat je hem in kunt zetten tót 31 december 2021 en als je het niet voor die tijd verzilvert, kan je het tegoed nog tot 31 december 2022 gebruikt voor andere aanbiedingen van Travelcircus.

Harry Potter-tour

De tour die bij deze deal zit, is heel interactief. Als bezoeker krijg je een uniek kijkje achter de schermen en leer je dingen over de films en de speciale effecten. Je kan natuurlijk ook de kostuums en filmsets bekijken. De tour zelf duurt zo’n 3,5 uur. Wees er wel snel bij, want de aanbieding duurt nog vier(!) dagen.

Meer Harry Potter

Gaat een reisje je wat te ver? Dan hebben we nog ander nieuws: Barry M komt namelijk met een make-upcollectie van Harry Potter. De collectie is helemaal vegan. Mocht je dat óók niks vinden, dan is er natuurlijk altijd nog genoeg ander leuks met een tovenaarsthema, van bordpellen tot kaarsen.

Reageer op artikel:
NEED: voor 99 euro inclusief hotel (én ontbijt) kan je nu naar Londen met Harry Potter-tour
Sluiten