Janne Vogel
Janne Vogel Love 29 apr 2020

Hou je van reizen? Dan wil je daten met een van deze 4 sterrenbeelden

Vind jij het heerlijk om vakanties en tripjes te plannen en word je onrustig van thuiszitten en huismussen? Ondanks dat de onrust dan nu geheid toeslaat, is het fijn om een soul- en toekomstige travelmate te zoeken. Jij wil namelijk sowieso daten met iemand die net zo van reizen houdt als jij. Is wanderlust jouw middle name? Kies dan een lover uit met een van de volgende vier sterrenbeelden. Nou nog hopen dat je binnenkort samen de grens over kunt.

Gek op reizen? Dan wil je daten met de volgende sterrenbeelden

Denk aan alle prachtige plekken die jullie samen gaan bezoeken… Ja, als jouw lief een van de volgende 4 sterrenbeelden heeft, dan gaan jullie wat meemaken. Deze sterrenbeelden vinden het heerlijk om nieuwe plekken te ontdekken en te reizen.

Waterman

Als het meeste excentrieke teken van de dierenriem, houden Watermannen van nieuwe en bizarre dingen doen. Constant. Het zijn dromerige types die houden van reizen en zich graag laten verrassen.

Date je met een Waterman? Reken dan niet op een vakantie in een all inclusive resort. Mensen met dit sterrenbeeld willen de wereld zien, niet de lobby van een hotelketen. Daarnaast zijn ze vaak een beetje impulsief, dus vergeet vooraf uitgestippelde routes en plannen. Dit type ziet wel wat er op zijn of haar pad komt.

Ram

Watermannen mogen dan spontaan zijn, maar een Ram kan er pas écht wat van. Dit vuurteken is zo impulsief dat het richting roekeloos gaat. Een spannend tripje naar Phuket is iets waar mensen met dit sterrenbeeld helemaal van opleven.

De adrenaline en reislust die een Ram voelt, maakt dat ze alles willen zien en alles willen doen. Het liefst reizen ze samen met dé perfecte partner. Hou je meer van wandelen en hiken dan van nappen op de hotelkamer, dan kan een Ram jou absoluut waarderen. Daten maar!

Boogschutter

Mensen met het sterrenbeeld Boogschutter zijn gek op verkennen. Niet gek, aangezien ze de avonturiers van de dierenriem zijn. Hoeveel we ze niet altijd de beste partners zijn om mee samen te wonen op Hollandse bodem, zijn ze 100% A+ reisgenoten.

Dit onvermoeibare en optimistische vuurteken is geboren om nieuwe plekken en mensen te ontdekken. De Boogschutter is op z’n best wanneer hij of zij kennismaakt met nieuwe culturen, nieuwe mensen en nieuw eten. Ze houden van buiten zijn en bewegen, dus ook de Boogschutter zul je niet snel langs het zwembad zien liggen met een cocktail. Vergeet ontspannen en achterover leunen: met een Boogschutter aan je zijde is het leven één groot avontuur.

Steenbok en

In tegenstelling tot de andere drie sterrenbeelden, is de Steenbok niet bepaald impulsief. Dit pragmatische aardeteken houdt van schema’s en een goede organisatie, en dat maakt een Steenbok júist de perfecte reisgenoot. Het is een toegewijd teken dat houdt van hard werken en geld verdienen, maar ze houden er ook van om dat geld weer uit te geven. Het liefst aan vakanties.

Een vakantie is voor een Steenbok de definitie van self care. Dus, als je op reis wilt gaan zonder problemen en ervan houdt dat alles geregeld is, dan moet je een Steenbok daten.

Reizen met je partner

Samen reizen met je partner is een van de grootste relatietest, en aangezien jij er gek op bent, is het belangrijk dat je iemand vindt met wie je die passie kunt delen. Bovenstaande sterrenbeelden zullen meer genieten van zip-lining in Chili dan van Netflix & Chill. Dus als je je paspoort wilt vullen, lukt dat met deze types ongetwijfeld.

Lees ook: