Laura Lammertse
Laura Lammertse Travel 15 juli 2017

Safe travels! Hier wil je naar toe reizen gebaseerd op je horoscoop

Heb jij nog geen vakantie gepland, maar weet jij van gekkigheid ook even niet waar je deze zomer naartoe wilt reizen? Dan hebben we hier een lijstje voor je gemaakt op basis van jouw horoscoop. Zo hoef je in ieder geval niet meer te twijfelen wat je zoekt in een reis en waar je dat kan vinden.

Ram 21 maart – 20 april

Als Ram ben jij graag avontuurlijk en actief. Je houdt ervan om nieuwe plaatsen te ontdekken en vooral niet te lang ergens stil te blijven staan. Daarom kies jij liever voor het vliegtuig dan voor een auto of busrit. Op de plaats van bestemming zou jij graag actieve en uitdagende activiteiten uitoefen, zoals raften. Jij zit vol energie en wilt daarom liever niet naar een locatie waar het snikheet is. Jouw ideale vakantiebestemming is daarom Canada.

Stier 21 april – 21 mei

De Stier is een klein beetje het luxepaardje van de stal. Van kamperen ben jij niet zo’n fan en je gaat het liefste goed voorbereid op vakantie. Plannen is key, en jij zal niet op reis gaan zonder alles geregeld te hebben. Daarnaast vind jij het erg belangrijk dat er lekker en veel eten is en het liefst eet jij elke avond buiten de deur. Daarom is een reis naar de kust van Portugal jouw droomvakantie.

Tweeling 22 mei – 21 juni

Het is een gegeven dat jij als Tweeling graag, ver en vaak wilt reizen en aangezien jij snel verveeld raakt, wil jij het liefste een rondreis maken. Als het even kan ga jij op reis met iemand anders, want je houdt ervan om lekker te kletsen. Op reis vind jij het belangrijk om veel te zien en te ontdekken, avontuurlijk bezig zijn en daarmee het tempo erin te houden. Je hebt geen duidelijke voorkeur tussen backpack of luxe trip, zo lang je je maar niet verveelt. Een rondreis door Indonesië zal jou daarom als muziek in de oren klinken.

Kreeft 22 juni – 23 juli

Hoewel jij als Kreeft een huiselijk type bent, vind jij het heerlijk om zo nu en dan op reis te gaan. Wel wil je dit zo eenvoudig en simpel mogelijk, en het liefst niet te duur. Je bent gek op het bezoeken van marktjes met lokale producten en kan gigantisch genieten van het eten in streekrestaurantjes. Daarnaast is een vakantie niet compleet zonder jouw gehele familie, waarmee je lekker kan eten en genieten van de gezelligheid. Daarom is jouw droomlocatie voor een heerlijke vakantie Marrakech.

Leeuw 24 juli – 23 augustus

Jij houdt van extravagant en luxe. Voor een Leeuw is zien en gezien worden absoluut een must. Zonnen, flaneren over de boulevard en ’s avonds uiteten en een leuk feestje meepakken in de meest perfecte en mooie outfit is jouw op het lijf geschreven. En dat daar een prijskaartje aanhangt, vind jij prima. Je bent op vakantie en daar mag je het er van nemen en genieten. Het is Ibiza waar jij helemaal tot jezelf kan komen. Wil je het verder van huis zoeken? Dan is Dubai dé bestemming.

Maagd 24 augustus – 23 september

Als Maagd zal jij niet snel last minute op vakantie gaan. Jij hebt het tot in de detail gepland en maakt overal lijstjes voor: wat jullie gaan bezoeken, hoe de dagen worden ingevuld en wat het overall reisschema is. Toeval op vakantie? Liever niet. Daarom kies jij het liefst voor een veilige bestemming, waar je er zeker van bent dat jouw boekingen zijn doorgekomen. Wenen zal voor jou de perfecte combinatie zijn van veilige bestemming en prachtige locatie.

Weegschaal 24 september – 23 oktober

Het belangrijkste voor een Weegschaal op vakantie is het gezelschap waarmee je kan genieten en jouw herinneringen delen. Jij ziet graag stijl en elegantie in de plekken die je bezoekt en daarom zou je niet gauw met een tent op de camping gaan staan. Het moet geen ‘moet’ vakantie zijn, maar een ‘mag’ vakantie. Een beetje shoppen, zo af en toe een museum, lekker eten, beetje liggen aan het water; vooral niet teveel inspanning maar wel genoeg te doen. Daarom is een reisje naar Florence waar jij volledig opgeladen van terug zal komen.

Schorpioen 24 oktober – 22 november

Jij als Schorpioen houdt van exotische bestemmingen, waar niet iedereen naartoe gaat. In principe maakt de temperatuur jou niet zoveel uit en ook voor alleen reizen draai jij jouw hand niet om. Het liefste heb jij wel een actieve vakantie, maar een georganiseerde groepsreis lijkt jou drie keer niets; jij bepaalt zelf waar en wanner je waar naartoe reist. Daarom is jouw droombestemming een reisje naar China.

Boogschutter 23 november – 21 december

Voor jou kan een reis niet avontuurlijk genoeg zijn. Geen planning of strandvakantie: jij raapt wat spullen bij elkaar en gaat gewoon. Een trektocht trekt jou het allermeest en op één plaats blijven is voor jouw daarom horror. Het liefst slaap jij in een tent of hutje, want daar word je mega gelukkig van. Een trektocht door Scandinavië of Alaska zal jou daarom ook absoluut niet misstaan.

Steenbok 22 december – 20 januari

De Steenbok is de ideale reispartner. Jij plant een reis tot in de puntjes en zorgt dat je overal op tijd bent. Je hoeft niet per se veel geld uit te geven en locaties die bloeien van geschiedenis en een prachtig berglandschap wil jij ontdekken. Daarom zal een verblijf en trektocht door de Zwitserse Alpen jou gigantisch aanspreken.

Waterman 21 januari – 19 februari

Als Waterman ben jij onafhankelijk en pas je je gemakkelijk aan, aan verschillende situaties. Het liefste plan jij daarom jouw reis niet van te voren en zie je wel waar je terecht komt. Zo slaap jij de ene avond in een hostel en kan jij de volgende avond logeren bij mensen die je net ontmoet hebt. Je houdt zowel van de stad als de natuur, maar een toeristische trekpleister vermijdt jij het liefst. Peru wil je daarom absoluut op jouw bucketlist staan. Zoek je dichter bij huis? Dan is Finland een ideale plaats voor jou.

Vissen 20 februari – 20 maart

Als Vis ben jij dol op kust en waterachtige gebieden (logisch, want je bent een Vis). Je wilt graag naar een plaats waar je kan snorkelen, duiken en zwemmen. Het liefste ga jij op vakantie met jouw geliefde, gezien het feit dat jij mega romantisch bent. Op plaats van bestemming ben jij snel tevreden en aan de kust zal jij helemaal tot rustkomen. Daarom is jouw droomvakantie een reis naar de Antillen.

LEES OOK:Onderzocht: Deze sterrenbeelden verdienen het meeste geld

Reageer op artikel:
Safe travels! Hier wil je naar toe reizen gebaseerd op je horoscoop
Sluiten