Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 12 november 2017

Deze 6 bestemmingen wil je ongetwijfeld een keer met je beste vriendin bezocht hebben

Sommigen reizen liever alleen de hele wereld rond, maar anderen hebben liever iemand bij zich. En zeg nu zelf, samen met iemand genieten van een adembenemend mooi uitzicht of een heerlijke cocktail is toch ook super leuk? Als je voor je komende vakantie met je beste vriendin nog inspiratie zoekt, redden wij je uit de brand.

Reizen met je beste vriendin wordt een heel stuk leuker als je op een plek komt waar je beiden nog nooit geweest bent. Een plek waar genoeg te zien en te doen is. Misschien staat er in dit lijstje wel iets voor je tussen:

1. Stockholm in Zweden

Als jij en je vriendin altijd helemaal on trend zijn, dan is dit jullie ultieme reisbestemming. Stockholm is namelijk een stad waar veel bloggers vandaan komen. En dan weet je het al, daar heb je ontzettend mooie plekjes. Want waar komen anders allemaal die fantastische foto’s vandaan? Denk bijvoorbeeld aan Gamla Stan een oud stadje in Stockholm en de archipel.

2. Reykjavik in Ijsland

Als je eigenlijk klaar bent met bergen en fantastische landschappen en toe bent en adembenemend mooie natuur on next level, dan ga je met je bestie naar Reykjavik. In deze stad weet je niet wat je ziet. Geisers, watervallen, het noorderlicht en nog heel veel meer. We kunnen het je wel vertellen, maar bijzijn is meemaken.

3. Las Vegas in Amerika

Als jullie beiden single zijn, dan is dit al helemaal een bestemming voor jullie. Want: what happens in Vegas, stays in Vegas. Helemaal losgaan bij vette feesten en zo veel mogelijk geld in de gokautomaten gooien. Want ja, jullie zijn wel in Las Vegas. Absoluut de moeite waard.

4. Koh Phangan in Thailand

Op zoek naar een eiland waar je kunt feesten? Maar heb je Mallorca, Albufeira, Kos en Chersonissos al allemaal gehad? Als je echt eens wat anders wil, dan ga je naar Koh Phangan in Thailand. Daar heb je bijvoorbeeld de beroemde Half en Full Moon Party’s vol vuur, fluoriscerende body paint en drank. Eens heel wat anders.

5. Great Ocean Road in Australië

Zin in een roadtripje met je beste vriendin? Ga dan voor de zuidoost kust van Australië. Daar rij je langs super blauwe zeeën, ruige kliffen en bijzondere kalkstenen rotsen. Echt fan-tas-tisch mooi. En als je het gehad hebt, dan kunnen jullie nog meer fantastische plekjes in Australië bezoeken. Als je er dan toch bent.

6. Hawaii

Denk bloemenkettingen, denk zon, denk golven, denk zon, denk stranden, denk cocktails en denk vooral ontspannen. We hebben het natuurlijk over Hawaii, het eiland wat je waarschijnlijk alleen maar kent van de televisie. Maar waarom zou je er niet eens een keer naartoe gaan? En als je ooit in je leven nog wil surfen, dan is het al helemaal de place to be.

Welk plekje staat op jouw bucketlist?

Dit klinkt toch ook als een droom? Traveljunkies: Je kunt nu 21 dagen de wereld over reizen voor minder dan 1.500 euro

Reageer op artikel:
Deze 6 bestemmingen wil je ongetwijfeld een keer met je beste vriendin bezocht hebben
Sluiten