Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 28 okt 2017

11 mooie bestemmingen met een flinke dosis romantiek om samen met je lover te bezoeken

Niets is zo heerlijk om samen met je boyfriend even weg te gaan. En als het even kan om naar fantastische plekjes te gaan waar je de romantiek als het ware inademt. Als je inspiratie op is voor dit jaar of volgend jaar, dan zit in deze lijst misschien wel een prachtig plekje voor jullie tussen.

1. Cappadocië in Turkije

Deze landstreek heb je waarschijnlijk al ontelbare keren op social media voorbij zien komen. Je kunt daar prachtige natuur zien. Maar niet gewoon lopend. Nee, lekker vanuit een luchtballon. Als jullie beide geen hoogtevrees hebben, dan is dit absoluut de moeite waard. En romantisch.

2. Kakslauttanen Arctic Resort in Finland

Overnachten in tent, hotel of appartement is zó 2016. En dat weten ze in Finland maar al te goed. Daar kun je namelijk overnachten in een iglo van glas. En vanuit daar het Noorderlicht zien.

3. Maruyama Park in Kyoto

Lekker een etentje pakken onder de sterrenhemel. Of nee, onder duizenden roze bloesembomen. Het kan in Kyoto. En romantisch dat het is.

4. Overnachten in Atacama in Chili

Overdag is het er bloedheet, en ‘s avonds is het ontzettend koud. Maar wel heerlijk om te overnachten. We hebben het over woestijn Atacama, waar je lekker tegen je lover aan kunt liggen terwijl je onder de sterrenhemel in slaapt valt. Wie wil dat nu niet?

5. Chefchaouen in Marokko

Een plek waar niet alles wit is, maar blauw. En als het toevallig ook nog eens de lievelingskleur is van je lover, dan komt dat al helemaal goed uit. In het stadje Chefchaouen is alles namelijk blauw. Hoe leuk? Wil je er meer over weten? Dat lees je hier.

6. Blue Lagoon in Ijsland

Liever een bestemming waar jullie het stomend heet van krijgen? Ga dan reizen met je lover naar IJsland. Daar kun je namelijk naar een natuurlijk spa, ofwel de Blue Lagoon. Lekker ontspannen terwijl je kunt genieten van mother nature. Hier lees je er meer over.

7. Seychellen in Afrika

Een ander plekje waar je niet alleen Instagramwaardige foto’s kunt maken maar ook met je lover optimaal kunt chillen, is de Seychellen. Je vindt er de moooiste stranden, meest heldere zee, blauwste lucht en natuur waar je sprakeloos van wordt.

8. Savannah in Georgia

In Savannah ligt onder meer het Forsyth Park. En dat is niet zomaar een park. Als je er loopt dan lijkt het alsof je midden in een sprookje zit. En met je lover aan je zij geeft dat natuurlijk een magisch gevoel.

9. Udaipur in India

Kunnen jij en je lover maar geen genoeg krijgen van romantisch Venetië? En zijn jullie toe aan wat anders maar willen jullie toch datzelfde gevoel beleven? Udaipur in India is jullie bestemming. Het wordt ook wel het Venetië van het oosten genoemd. En dat is niet voor niets natuurlijk.

10. Slot Neuschwanstein in Zuid-Duitsland

Als je in het zuiden van Duitsland bent, Hohenschwangau om precies te zijn, lijkt het net alsof je bij Disneyland Parijs bent. Slot Neuschwanstei is namelijk ee kasteel wat als twee druppels water lijkt op die van Disneyland. En als jullie er in de winter komen lijkt het al helemaal alsof je droomt.

11. Aix-en-Provence in Frankrijk

De reizen met je lover hadden natuurlijk vaak Parijs als eindbestemming. Maar kennen jullie Aix-en-Provence ook? Het is een stadje in het zuiden van Frankrijk en kent ontelbaar veel fonteinen, mooie monumenten en schattige straatjes.

En, zit er iets voor jullie tussen?

Reizen met je lover is ook nog eens goed voor je: Wanderlove: Waarom samen met je lover op reis gaan jullie sterker maakt

Reageer op artikel:
11 mooie bestemmingen met een flinke dosis romantiek om samen met je lover te bezoeken
Sluiten