Isis van Graas
Isis van Graas Travel 14 juni 2019

5 redenen waarom een reis maken met je zus het allerleukst is

Het maakt niet uit of jullie al een klik hebben sinds jullie klein waren of elkaar nu pas fantastisch beginnen te vinden, reizen met je zus is het allerleukste en is iets wat je sowieso wilt beleven.

Of het om een kleine vakantie gaat of een backpackreis door Azië: elke vakantie of reis is voor jullie een extra herinnering die jullie voor altijd koesteren.

Lees ook: Vriendinnen zijn voor áltijd! Dit is waarom je jouw vriendschap wil koesteren wanneer je een relatie hebt

Reizen met je zus is fantastisch, omdat…

Een vakantie met je zus is een van de meest relaxte manieren om er even tussenuit te gaan. Je hoeft je niet anders voor te doen en elkaar vertrouwen is een vanzelfsprekendheid. Dit zijn de vijf redenen waarom je meteen een reis met je zus wil plannen:

1. Jullie kunnen jezelf zijn

Bij een rare actie of een slecht humeur is je zus de laatste persoon die je raar aan kijkt. Ze laat je lekker je gang gaan en ook in een slechte bui weet ze dat ze je even met rust moet laten.

2. Jullie elkaar op een andere manier leren kennen

Je denkt waarschijnlijk dat je je zus al door en door kent, maar op vakantie ga je zien dat jullie een heel andere kant van elkaar ontdekken. Samen dronken naar het huisje lopen van een uit de hand gelopen feest, terwijl je dacht dat je zus een heilig boontje was… Een perfect voorbeeld van zo’n situatie.

3. Jullie makkelijk elkaar geld lenen

Voor de reis hebben jullie allebei hard gewerkt voor de vakantie. Maar toch komt het soms voor dat je iets even niet kunt betalen. Dan weet je dat je zus altijd voor je klaarstaat om voor te schieten en vice versa.

4. Jullie samen de herinneringen koesteren

Van de vroegere vakanties naar de Franse camping tot een rieten hutje ergens in Costa Rica, deze herinneringen vergaan nooit en koesteren jullie voor altijd. Met je zus is dat net even iets specialer.

5. Je kunt elkaar volledig vertrouwen

Cliché, maar zodra je in de problemen zit weet je dat je zus je komt redden. Je hoeft je nergens zorgen om te maken en ze weet precies wanneer er iets aan de hand is.

Lees ook: Gezellig met de meiden! Waarom een weekendje in een bungalow je vriendschap versterkt

Reageer op artikel:
5 redenen waarom een reis maken met je zus het allerleukst is
Sluiten