Boeken maar! Volgens een psycholoog word je van een meidentrip gelukkiger

Trommel de meiden maar op, want jullie willen vandaag nog een reisje boeken met zijn allen. Een tripje met je vriendinnen is natuurlijk al super leuk, maar wist je dat je er ook nog eens gelukkiger van wordt? Perfect excuus om er dus nu eentje te boeken.

Van de late avondjes tot het lekkere eten, een kleine vakantie met de meiden is altijd een goed idee. Ga maar op zoek naar een bestemming voor jullie volgende reis, want hierna willen jullie meteen boeken.

Reizen met je vriendinnen is goed voor je geluk

Een reis met je vriendinnen is al leuk, maar nu heb je een nog beter excuus om dat reisje te boeken. Volgens een nieuw onderzoek van dr Chopik word je er namelijk nog eens hartstikke gelukkig van ook. Waar wachten jullie op?

Uit dit onderzoek blijkt namelijk dat een vakantie met je vriendinnen eigenlijk noodzakelijk is voor het verbeteren van ons geluk. Maar dat is niet het enige. Deze reizen hebben ook nog eens een goede invloed op onze gezondheid. Je brengt niet voor niets graag tijd door met je beste vriendinnen.

Hoewel jullie elkaar eigenlijks dagelijks spreken, zorgt het écht samen zijn toch voor die emotionele band die je nodig hebt om gelukkig te zijn. Dus bel ze op en boek maar even samen een reisje. Dit kan een heerlijk weekendje weg zijn in Nederland, maar natuurlijk ook een weekje ertussenuit naar het buitenland.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Boeken maar! Volgens een psycholoog word je van een meidentrip gelukkiger
Sluiten