Grotere borsten tijdens je menstruatie? Deze beha krimpt en groeit gewoon met je boobies mee

Een beha die niet lekker zit is absoluut geen feestje. Het eerste wat je dan doet als je thuiskomt is je beha losmaken to free the boobies. Een beha die niet past is een ramp, maar je beha-maat kan natuurlijk variëren gedurende de maand. Als je ongesteld bent kunnen je borsten zelfs één hele cupmaat groter worden.

Als jij ook grotere borsten hebt tijdens je menstruatie kan het zo zijn dat je beha’s niet meer lekker zitten omdat je borsten groter zijn dan normaal. House of Anesi heeft een beha ontwikkeld die meegroeit- en krimpt met jouw borsten.

Rekbare beha

Niet alleen tijdens je menstruatie veranderen je borsten van grootte, ook als je aankomt of afvalt heeft dat veel invloed op jouw boobies. Zonde van je pas gekochte (dure) beha’s natuurlijk, en daar heeft House of Anesia iets briljants op bedacht: een rekbare beha.

House of Anesia

De beha van House of Anesia is gemaakt van een stof die zich vormt naar jouw borsten. Waarom hebben we daar nooit eerder van gehoord? Het project zit nog middenin de crowdfundingsfase maar we hopen dat de beha’s snel zullen worden verkocht.

Hier kun je het crowdfunding project volgen en je eigen rekbare beha vast pre-orderen.

Pretty 52

Reageer op artikel:
Grotere borsten tijdens je menstruatie? Deze beha krimpt en groeit gewoon met je boobies mee
Sluiten