Gina Koninkx
Gina Koninkx Love 15 feb 2019

Zo zorg je ervoor dat je relatie niet belangrijker wordt dan jezelf

Je kan zó toegewijd zijn aan je lover dat je jezelf een beetje verliest en het is juist zo belangrijk dat dat niet gebeurt. Je vriendje is verliefd op je geworden omdat jij bent wie je bent: jezelf. Dankzij deze vijf tips zorg je ervoor dat je relatie niet belangrijker wordt dan jezelf.

1. Neem tijd voor jezelf

Hoe graag je ook 24/7 samen met je lover wil zijn, het is ook belangrijk dat je tijd met jezelf doorbrengt. Jullie zien elkaar al veel en hebben nog een heel leven samen voor je. Jouw vriend heeft soms ook ruimte nodig voor zichzelf, net zoals jij. Geef elkaar die ruimte en zeg het gewoon eerlijk als je er behoefte aan hebt om een avond alleen te zijn.

2. Blijf bij je eigen principes

Laat je nooit (en wij herhalen nóóit) veranderen door een jongen. In de eerste plaats omdat je niet hoeft te veranderen voor iemand anders als je dan jezelf niet meer kan zijn. In de tweede plaats omdat jouw lover op jou verliefd is geworden om hoe je bent als persoon.

3. Werk aan je eigen ontwikkeling

Blijf stappen zetten waarbij je aan je eigen ontwikkeling werkt. Dat kan van alles zijn. Je kunt een oude hobby oppakken maar je kunt je naast je relatie ook focussen op je carrière. Wie op persoonlijk vlak blijft groeien, blijft ook groeien in haar relatie en dat maakt jullie alleen nog maar sterker.

4. Doe dingen met je vriendinnen

Je vriendinnen kennen jou ontzettend goed dus blijf vooral ook veel tijd met hen doorbrengen. Zij merken het meteen als je verandert en zullen ook wel zo eerlijk zijn om dat tegen je te zeggen. Natuurlijk zorg je er in de eerste plaats zelf voor dat je dicht bij jezelf blijft maar zij kunnen je daar ongetwijfeld ook bij helpen.

5. Neem af en toe een langere break

Je brengt ongetwijfeld af en toe tijd alleen door, maar we hebben het niet alleen over een paar uur alleen Netflixen. Het is ook wel eens goed om wat langer zonder elkaar te zijn. Plan bijvoorbeeld een leuke vakantie met je moeder. Dit zorgt er ook nog eens voor dat jullie weer helemaal lovydovy zijn als jullie elkaar hebben moeten missen.

Er zijn nog veel meer dingen die ervoor zorgen dat je gelukkig blijft in je relatie.

Als je deze dingen iedere dag doet in je relatie blijf je super lang bij elkaar

Reageer op artikel:
Zo zorg je ervoor dat je relatie niet belangrijker wordt dan jezelf
Sluiten