Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 19 feb 2017

Relatie advies nodig? Vraag het je hond, want honden herkennen foute mannen

Een hond is je beste maatje: hij begrijpt je, hij voelt je aan, je praat met hem en ja, je bent ervan overtuigd dat hij ook écht terug praat. Maar vanaf nu kan je hem ook gebruiken als relatieadviseur. Honden kunnen namelijk van nature een onderscheid maken tussen slechte en goede personen.

Je hond is nog nuttiger dan je al dacht. Naast alle knuffels is hij de beste begeleider bij het vinden van de ideale droomman en dat met alleen zijn natuurlijke instinct. Ideaal, zo’n harig hulpje, zeker als jij er zelf een neus voor hebt om op foute mannen te vallen.

Een mensen fluisteraar

Uit onderzoek van het tijdschrift Neuroscience and Biobehavioural Reviews blijkt dat honden ons echt begrijpen. En daarom ook onze nieuwe liefde. De specialiteit van honden is het herkennen van mensen die slecht en onaardig zijn tegen hun medemens.

Hoe test je dan of je nieuwe liefde deugt? Dat is simpel: laat hem jouw hond een snoepje geven. Twijfelt je hond, of neemt hij het snoepje niet aan, dan kan je die vent beter laten lopen. Want er is een grote kans dat hij niet goed voor jou is.

Andersom werkt dit natuurlijk ook. Is jouw hond enthousiast, dan is je nieuwe man een keeper. De hond heeft gesproken. En geef toe: wie kent jou nou beter dan je beste maatje?!

En daarnaast: kattenliefhebbers gaan eerder vreemd zegt onderzoek

Reageer op artikel:
Relatie advies nodig? Vraag het je hond, want honden herkennen foute mannen
Sluiten