Inga Stoit
Inga Stoit Life 28 jul 2018

12 x signalen dat je eigenlijk een relatie hebt met je beste vriendin

Jullie zijn onafscheidelijk en als het aan jullie ligt; de hele dag samen. Jullie zouden haast nog door kunnen voor een lesbisch stel, alleen zijn dat niet de gevoelens die jullie voor elkaar voelen. Maar jullie vriendschap is zo hecht, eigenlijk hebben jij en je beste vriendin een relatie. En dat kan jij opmaken uit de volgende 12 signalen:

Besties zijn voor altijd. Daar zijn jullie het levende bewijs van. Jullie delen alles, maar dan ook écht alles met elkaar. En waarom zouden jullie dat niet doen? Deze vriendschap is onbeschrijfelijk mooi en kostbaar. Je laat haar nooit meer gaan, het wordt lastig voor iedere man om haar plek te vervangen. Eigenlijk hebben jij en je beste vriendin gewoon een relatie.

1. Zij is er altijd voor jou

En jij voor haar. Je hoeft haar maar te bellen of ze staat voor je deur. Jij weet wat je aan haar hebt, en zij aan jou.

2. Jullie cadeaus zijn liever dan lief

Jij geeft haar iets speciaals. Een pakket van Rituals is niet aan haar bestemd, en dat geldt ook voor jou. Jullie cadeautjes zijn met volledige aandacht en liefde uitgekozen.

3. Jullie fantaseren over vriendinnen kindjes

Als jullie baby’s hebben hopen jullie dat zij ook elkaars beste vriendin worden. Jullie willen eigenlijk ook tegelijkertijd bevallen en alles delen.

4. Zij mag jouw vetrollen en dergelijke zien

Jij hebt geen geheimen voor haar. Na een zware maaltijd gaat die knoop van jouw broek gerust open, samen uitbuiken vinden jullie enorm fijn.

5. Jullie kennen elkaars exen/scharrels/relatie/lovers en dergelijke

Jij hebt haar kerel volledig ge-F.B.I.-ed. Jij weet precies met wie zij te maken heeft en adviseert haar altijd wanneer het nodig is.

6. Logeerpartijtjes zijn niet alleen van vroeger

Jullie slapen nog altijd bij elkaar. Na het uitgaan, of wanneer één van de twee te moe is om naar huis te fietsen. Waarom ook niet? Jullie vinden het alleen maar gezellig.

7. Zij is op de hoogte van iedere grote verandering

Of dit nu gaat om school, werk, lovers, familie of wat dan ook. Zij is de eerste die het weet en dat ben jij ook bij haar.

8. Mensen zien jullie aan voor zusjes

En dit is zelfs het geval wanneer jullie niet echt op elkaar lijken. Jullie hebben gewoon zo dezelfde aura om jullie heen. Jullie vormen een mega sterk team.

9. Jullie hebben een mapje vol foto’s

Dit zijn knappe foto’s, lelijke foto’s, hilarische foto’s en meer. Deze foto’s zijn terug te vinden op Facebook, Instagram, fotoboeken of in jullie kamer aan de muur.

10. Jullie durven bij elkaar naar de wc te gaan

En dan hebben we het niet over een plasje. Nee, jullie zijn genoeg op jullie gemak om ‘dat andere’ te kunnen doen.

11. Jullie dromen van een gezamenlijke bruiloft

Jullie vinden het idee zelf ook nog een beetje onwennig maar het lijkt jullie tevens te gek om met beide partners naar het altaar te lopen.

12. You love her to the moon and back

Overduidelijk. En zij van jou. Jullie relatie is onbeschrijfelijk mooi.

Reageer op artikel:
12 x signalen dat je eigenlijk een relatie hebt met je beste vriendin
Sluiten