Renée
Renée | LinkedIn Life 10 sep 2019

Damian biecht op dat hij niet echt meer met Shirley samen was vóór Temptation Island VIPS

De Beautify redactie begreep er he-le-maal niks van toen Shirley plots haar relatie met Damian beëindigde in de vorige Temptation Island VIPS aflevering. Nu blijkt dat de twee niet eens meer echt een relatie hadden voor de opnames.

De puzzelstukjes vallen langzaam op z’n plek. Tenminste, als we Damian op z’n woord kunnen geloven. Het is namelijk helemaal niet zo gek dat Shirley hun relatie verbrak op dag 11 van de opnames. De twee hadden voor de opnames al bijna geen contact.

Damian vertelt over de relatie met Shirley

In gesprek met Channah en Quentin vertelt Damian hoe het volgens hem zit. Channah zegt dat Shirley al met de relatie in de knoop zat op de allereerste avond van de opnames. Maar dat het nog veel erger was, wisten we niet. Behalve Damian.

“Ze had moeten zeggen: we gaan geen Temptation Island doen, want voor mij is het toch al klaar. Ik heb daar echt m’n best gedaan. (…) We hadden elkaar vier of vijf weken voor Temptation niet gezien, hè?” Hij zegt dat de kat van Shirley ziek was en dat hij voorstelde om samen naar het ziekenhuis te gaan met het beestje. “Na vier weken heb ik tegen Shirley gezegd: luister Shir, als jij geen aandacht gaat stoppen in deze relatie en je wil me niet meer zien, moet je dat zeggen. Anders ga ik het ergens anders zoeken.”

Dat vond ze vervolgens niet leuk om te horen. “Ik zei tegen haar, wees blij dat ik het vertel. Negen van de tien mannen hadden hun *** al ergens anders ingestoken. Als je vier weken lang elkaar niet ziet, geen seks hebt, niet eens met elkaar communiceert… Met zo’n basis zijn we Temptation Island ingegaan. Ik heb in totaal met Temptation Island erbij zes, zeven weken zonder seks gezeten.”

En dat hebben we het nog niet eens gehad over het koffer incident. Bekijk hier de video voor Damians kant van het verhaal:

TEMPTATION ISLAND VIPS AFL 11. SAMEN KIJKEN MET DAMIAN & CHANNAH

Veel kijkplezier ! —- Volg mij op social media : Instagram : @QIMSBB Facebook : https://www.facebook.com/iam.qim

Meer Temptation Island VIPS: