Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 24 september 2019

De relatie van Shirley en Damian was nog niet helemaal over ná Temptation Island VIPS

Ondertussen weten we al wie de ultieme relatietest van Temptation Island VIPS heeft overleefd en wie niet. Met donderdag nog één aflevering te gaan, zit het heftigste seizoen tot nu toe erop. De herenigingen waren pittig en vooral bij Damian en Shirley leek het helemaal over en uit te zijn. Tot nu toe dan…

Een van de heftigste relaties was toch die van Damian en Shirley. Zonder dat er eigenlijk iemand echt de fout in ging, maakte Shirley toch een einde aan hun relatie. Tijdens de hereniging van de twee werd ook duidelijk dat het niet meer goed ging komen tussen de twee en dat ze elkaar nooit meer wilden zien, maar daar twijfelen wij nu over door deze video.

Was de relatie van Damian en Shirley wel over?

Net zoals bij elke aflevering van Temptation Island VIPS kijken Channah en Quentin er samen naar en maken ze er een video over voor op YouTube. Zo ook weer tijdens de laatste aflevering en wat zij ons hier vertellen zag, denken we, niemand aan komen.

Ze praten natuurlijk ook over de hereniging van Damian en Shirley. Volgens hen hebben ze beiden de test gehaald, maar is Shirley gewoon echt diegene die er helemaal klaar mee is.

Het koppel had seks voor ze naar huis gingen

Dit is natuurlijk niets nieuws voor ons, maar dan laat Channah een nieuwtje vallen waarbij onze monden open vallen. Voordat de koppels naar huis vliegen, worden ze naar een hotel gebracht en daar is het een of ander gebeurd. In de video vertelt Channah: “Wat wij natuurlijk weten, is wat hierna is gebeurd. Voordat ze naar huis zij gevlogen, toen zij ze ook nog gewoon met elkaar naar bed geweest. Toen was er ineens niks meer aan de hand.”

Het lijkt er dus op dat Shirley toch afgekoeld is na het kampvuur en ze het alsnog geprobeerd hebben, maar uiteindelijk werd het toch niks. Wij weten natuurlijk niet 100% zeker of wat Channah zegt de waarheid is, maar bij Temptation Island VIPS weet je het nooit zeker. Het is niet gek dat de twee exen nog een keer samen zijn gekomen, maar we hopen wel dat ze nu allebei gelukkig zijn.

Benieuwd naar de video over aflevering 13 van Temptation Island VIPS van Channah en Quentin? Bekijk het hieronder. Vanaf 13:30 zie je het fragment over Damian en Shirley.

TEMPTATION ISLAND VIPS AFL 13. SAMEN KIJKEN MET CHANNAH

Veel kijkplezier ! —- Volg mij op social media : Instagram : @QIMSBB Facebook : https://www.facebook.com/iam.qim

Meer over Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
De relatie van Shirley en Damian was nog niet helemaal over ná Temptation Island VIPS
Sluiten