Gina Koninkx
Gina Koninkx Love 21 feb 2019

Deze 6 tips gaan jou helpen om de liefde van je leven te vinden

Als al je vriendinnen gaan settelen slaat de paniek opeens bij je toe. Je hebt Tinder uitgespeeld en nog steeds is de ware niet op komen dagen. Tel tot drie, je hebt namelijk nog tijd zat om de liefde van je leven te vinden en deze tips gaan je daar bij helpen.

De liefde van je leven komt niet vanzelf aandraven op een wit paard. Deze tips gaan je helpen om de liefde van je leven eindelijk te vinden als je klaar bent met single zijn.

1. Stel je ervoor open

Het is in eerste instantie belangrijk dat je echt open staat voor een nieuwe liefde. Klaar zijn met het ‘alleen zijn’ is niet voldoende, je moet namelijk echt samen willen zijn. Als je denkt dat je er klaar voor bent moet je je er ook wel voor openstellen.

2. Zoek iemand die bij je past

Je weet uit voorgaande relaties wat voor type er vooral níét bij je past en waar het ongeveer mis ging. Neem deze kennis mee als je een nieuwe lover zoekt. Als je patronen herkent die jouw vorige relatie de das om hebben gedaan kap het dan onmiddellijk af. Je hebt echt geen zin om nog een keer dezelfde problemen in je relatie tegen te komen.

3. Stel je eisen bij

Je wil een sportieve, intelligente, niet-rokende, charmante vent leren kennen. En wat eigenlijk niet? Natuurlijk begrijpen we het dat je een aantal eisen hebt maar probeer dit wel zo minimaal mogelijk te houden. Stel je verwachtingen bij want niemand is perfect. Kijk naar álle leuke kanten van de jongen die met je op date wil.

4. Volg je hart

Dit klinkt heel zweverig maar is wel waar. Je kunt twintig redenen bedenken waarom het onhandig is om een jongen uit Maastricht te daten terwijl je zelf in Amsterdam woont maar je gevoel zegt misschien wel anders. Als het echt de moeite waard is vinden jullie vanzelf wel een weg om die afstand te overbruggen.

5. Denk out of the box

Doe eens gek. Wie weet verstopt jouw liefde zich op een hele rare plek of is hij nogal impulsief. Geef je eens op voor First Dates en wie weet wat voor leuke gozer er bij jou aan tafel schuift.

6. Tinderen maar

Omdat een leuke vent niet (altijd) zomaar komt aanwaaien moet je zelf ook actie ondernemen. Installeer Tinder of Happn en blijf lekker swipen tot die leuke gast zich meldt. Want écht, geloof ons, hij loopt gewoon ergens rond op deze aardbol.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

6 redenen waarom dating apps geen taboe zijn en Tinder-sprookjes echt bestaan

Reageer op artikel:
Deze 6 tips gaan jou helpen om de liefde van je leven te vinden
Sluiten