Doe deze vijf dingen als je wil dat je lover geen genoeg van je krijgt

Wil je een lover die net zo naar je kijkt als hoe hij of zij kijkt naar eten? Wij hebben de tips voor een relatie om jouw parnter (to be) helemaal gek op je te maken.

Een relatie waarbij je lover graag tijd met je doorbrengt en naar je kijkt alsof je het enige bent in zijn of haar leven. Droom je daar ook van? Wij weten hoe je dit voor elkaar krijgt.

Zo krijgt je partner geen genoeg van je

Hetzelfde effect als drugs, maar dan beter. Namelijk verslaafd aan jou. Met deze tips voor een relatie maak jij jouw toekomstige liefje helemaal gek (op een goede manier) en wil hij of zij niets anders meer.

1. Speel een beetje hard to get

Wanneer jij je gemakkelijk overgeeft, is de kans aanwezig dat je lover to be zich sneller verveelt en op zoek gaat naar wat anders. Het is oké om te moeten werken voor elkaar. Het maakt het net even wat spannender.

2. Geef elkaar ruimte

Hoe fijn het ook is om tijd samen door te brengen, zorg er ook voor dat je liefje de ruimte krijgt om andere dingen te doen. Wanneer jullie ook wat tijd apart doorbrengen is het nog leuker om daarna weer samen tijd door te brengen.

3. Lach met elkaar

Er zijn natuurlijk ook momenten dat jullie serieus zijn met elkaar, maar wat heel belangrijk is in een relatie is dat jullie goed met elkaar kunnen lachen.

4. Vertrouw elkaar

Vertrouwen is één van de belangrijkste dingen in een relatie. Wanneer jouw lover weet dat hij/zij je echt goed kan vertrouwen, komt je vriend(in) ook sneller naar je toe wanneer hij/zij iets kwijt wil. Je wederhelft voelt zich meer comfortabel wanneer er vertrouwen is.

5. Houd het interessant

Hiermee bedoelen we niet alleen wat er in de slaapkamer gebeurt. Het gaat namelijk ook over de normale dingen in het leven. Blijf leuke dingen doen. Probeer een nieuw restaurant, ga naar een concert of probeer een nieuwe activiteit. Samen nieuwe dingen beleven, brengt jullie dichter bij elkaar.

Meer over liefde:

Reageer op artikel:
Doe deze vijf dingen als je wil dat je lover geen genoeg van je krijgt
Sluiten