Gina Koninkx
Gina Koninkx Love 24 mei 2019

8 typische dingen die iedere vrouw in een relatie doet als haar lover niet thuis is

Als je lover van huis is dans jij op tafel. Létterlijk. Het is heerlijk om af en toe het rijk alleen voor jezelf te hebben. Wij vrouwen genieten daar met volle teugen van en onze partners ongetwijfeld ook. Deze acht dingen zijn voor iedereen die een relatie heeft in ieder geval super herkenbaar. Ontkennen heeft geen zin.

Iedereen heeft af en toe wat me-time nodig. Niet alleen om lekker tot rust te komen maar ook om even helemaal jezelf te zijn. En dan ook écht helemaal. Geef maar toe, als jouw lover van huis is maak jij je ook schuldig aan deze acht dingen.

1. Je laat scheten en boeren

Zeker weten dat jij scheten en boeren laat als je partner de deur uit is. De schattige jij (waarvan je partner denkt dat die persoon geen scheten laat) verandert in een varkentje als je alleen bent en geloof ons je bent echt niet de enige want dat doen we allemaal.

Het is toch ook gewoon eerlijk om lekker uit je neus te peuteren (en snotjes weg te schieten) als niemand toekijkt. Oepsie floepsie.

2. Je lovers parfum gebruiken

Niet voor jezelf, nee je gebruikt het juist voor heel romantische doeleinden. Als je je lover mist is het heerlijk om die lekkere parfum geur te ruiken dus die spuit je royaal (hoe duur de parfum ook is) over je kussensloop, dekbed en kleren. Zo zijn jullie toch nog een beetje samen. Ahhh.

3. Je partners spullen gebruiken

Als jouw deo op is of je echt geen scheermesje meer hebt liggen en je nú gladde benen nodig voor dat leuke feestje pak je gewoon stiekem de spullen van je partner. Zijn of haar tandenborstel lenen is al helemaal geen probleem en je kan er vanuit gaan dat dat andersom ook wel eens gebeurt. Pff alsof je lover dat door heeft.

4. Je draagt de kleren van je liefje

Zijn oversized sweater zit toch gewoon een stuk lekkerder dan je eigen truien en die jeans van je vriendin sluit nou eenmaal veel mooier aan dan jouw eigen broeken. Je zal nooit stoppen met het dragen van de kleding van je lief als je alleen thuis bent want dat is het fijnste gevoel ter wereld.

5. Je kan eindelijk meeblèren met de muziek

En dan ook nog eens muziek die je normaal gesproken niet draait want je schaamt je kapot voor je guilty pleasures afspeellijst. Nu je alleen thuis bent kun je helemaal losgaan al is dat misschien minder prettig voor je buren. Kan jou het ook schelen.

6. Je gaat lekker liggen uitbuiken

“Home is where your buik doesn’t have to be ingehouden”, maar dat doen we vaak wel in een relatie en als je partner de deur uit is, is het eerste wat jij doet je gulp openzetten en je buik alle ruimte geven die hij nodig heeft. Niks kan dat gevoel overtreffen.

7. Je eet alsof je leven er vanaf hangt

Je houdt je soms een beetje in als het aankomt op eten. Dat wil zeggen, niet wat betreft de portie, maar wel de manier waarop je eet. Als je alleen bent ga je onderuitgezakt op de bank liggen, je gulp staat wagenwijd open en je schuift de pizza naar binnen terwijl het vet op je kin druipt. Niks om je voor te schamen meid.

8. Je geniet van me-time binnen je relatie

Masker op je gezicht, teentjes in de lak en uitgebreid in bad met een wijntje en enorm stuk chocolade in je hand. Niks is fijner dan even helemaal tot rust komen als je lief de deur uit is. Hebben we allemaal wel eens nodig toch?!

Reageer op artikel:
8 typische dingen die iedere vrouw in een relatie doet als haar lover niet thuis is
Sluiten