Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 1 mrt 2019

8 dingen die je kunt doen voor je lover om het liefste vriendinnetje ooit te zijn

Je bent natuurlijk niet voor niets zíjn vriendinnetje want hij is ooit als een blok voor je gevallen. Hij vindt je nu al de liefste van de wereld maar als je zijn hart voor altijd wil winnen zijn er nog een paar dingen die je kunt doen. Die maken je het allerliefste vriendinnetje ooit.

Jouw vriend kan jullie relatie alleen maar nóg meer waarderen als je (af en toe) deze dingen doet.

1. Kaartjes voor een voetbalwedstrijd

Doe eens gek en koop kaartjes voor een voetbalwedstrijd van zijn lievelingsclub. De sfeer in een stadion is echt fantastisch en hij zal hier maar wat graag over opscheppen bij z’n vrienden. Het maakt niet zo veel uit dat je de spelregels niet (helemaal) snapt, het gaat om het idee.

2. Vrienden worden met zijn moeder

Zijn moeder is één van de belangrijkste vrouwen in zijn leven en hij hecht waarschijnlijk veel waarde aan haar mening. Hij was ontzettend zenuwachtig toen hij je voor het eerst aan haar voorstelde en vond het belangrijk dat ze jou leuk zou vinden. Het zou nóg leuker zijn als jij en zijn moeder het echt heel goed met elkaar konden vinden. Stop dan ook genoeg energie in een goede band met zijn familie. Dat is echte liefde.

3. Stimuleer hem op het beste uit zichzelf te halen

Ook als hij dat niet zo leuk vindt. Heb je het idee dat hij zijn studie wil opgeven of het niet meer ziet zitten op zijn werk? Geef hem dan een peptalk zodat hij tot het gaatje gaat. Jij wilt natuurlijk alleen het beste voor jouw vriend en dat zal hij ongetwijfeld inzien.

4. Verras hem onverwachts met junkfood

Mannen worden nou eenmaal blij van een vette hamburger en een zak patat. Verras hem op een onverwachts moment met junkfood en zijn avond kan niet meer stuk.

5. Verander hem niet

Probeer niet iets van hem te maken wat hij niet is. Jij bent tenslotte ook verliefd geworden op hem zoals hij is. Natuurlijk is niet iedereen perfect maar dat ben je zelf ook niet. Als hij een gare hobby heeft moet je hem lekker laten, dat is een super lief gebaar.

6. Maak zijn favoriete gerecht

Het liefst naar zijn oma’s recept. Als je laat zien dat je weet wat zijn favoriete maaltje is weet hij dat je echt naar hem luistert en moeite voor hem doet om dit klaar te maken. Als je het ook nog eens precies op dezelfde manier als zijn oma of moeder maakt kan jullie relatie echt niet meer stuk.

7. Maak een keuze

Je doet hem er echt een plezier mee als je meteen weet waar je wil eten en wat je wil eten. De volgende keer als hij dit aan je vraagt heb jij meteen je antwoord klaar en dat zal hem nog verbazen.

8. Niet in slaap vallen tijdens een Netflix film die je zelf hebt uitgekozen

Nog zo één. Hij is zo lief om jou een leuke Netflix film uit te laten zoeken en vervolgens val jij na 15 minuten in slaap. Laat óf hem de volgende keer kiezen óf val zelf niet in slaap. Daar doe je hem echt een heel groot plezier mee.

En zo vindt hij je nóg leuker.

Waarom het plagen van je vriend je relatie juist sterker maakt

Reageer op artikel:
8 dingen die je kunt doen voor je lover om het liefste vriendinnetje ooit te zijn
Sluiten