Renée
Renée | LinkedIn Love 9 jan 2019

Waarom een relatie met Netflix veel beter is dan een vriendje

Vergeet al je voornemens om dit jaar de liefde van je leven tegen het lijf te lopen. Een relatie met Netflix is namelijk zoveel beter dan een vriend. Beautify vertelt je waarom.

Geloof ons, natuurlijk is het leuk om een vriend te hebben. Maar als je altijd de verkeerde man treft geef je de hoop in de liefde vanzelf op. Nu moet je dat vooral niet doen. Begin gewoon een bingewatch-relatie met je Netflix abonnement. Dat scheelt weer een gebroken hart.

Waarom een relatie met Netflix veel beter is dan een vriend

Hoog tijd om de band met je favoriete streamingsdienst weer aan te halen. Laat Tinder links liggen, pak je dekentje erbij en zet ‘m maar aan. Krijg je geen spijt van, want Netflix is beter voor je dan die mannen die op het laatste moment afhaken of je bedriegen.

Dit is waarom Netflix veel beter is:

Hij gaat pas door met een serie als jij toestemming geeft

Er is geen groter bedrog te bedenken dan een man die verder gaat met een serie die jullie samen kijken. Netflix doet dat niet, die gaat pas verder zodra jij op de volgende aflevering hebt geklikt.

Hij is een goedkoper vriendje

Een vriendje neem je mee uiteten, koop je cadeautjes voor en ga je mee op vakantie. Netflix betaal je iedere maand een vast bedrag en dat is het. Hij verwacht niet dat jullie op vakantie gaan (maar vindt het wel leuk als hij bij je zit in het vliegtuig).

Hij gaat niet vreemd

Van Netflix kun je verwachten dat hij bij je blijft. Hij is loyaal en laat je niet zomaar in de steek. Tenzij je vergeet om zijn maandelijkse kosten te betalen, natuurlijk.

Hij pikt je dekens niet in

Het is gezellig om ’s ochtends samen wakker te worden. Zeker weten. Maar het is wel fijn dat ’s nachts de dekens niet worden ingepikt en dat je als een zeester in bed ligt. Niemand die je daarmee stoort.

Hij is er altijd voor je

Van een vriend verwacht je onvoorwaardelijke liefde. Netflix is er altijd voor je, tenzij je internet niet werkt. Dat is niet wat je over iedere man kunt zeggen.

Als je dan toch bezig bent… heb je deze serie al gezien?

Plan Coeur is de nieuwste Netflix serie die je deze kerst gaat bingewatchen

Reageer op artikel:
Waarom een relatie met Netflix veel beter is dan een vriendje
Sluiten