Zara Bircan
Zara Bircan Love 30 jan 2020

Waarom het zo geweldig is om een lover te hebben die niet van sporten houdt

Je lover is de liefste persoon op aarde en heeft altijd het beste met je voor. Houdt je lover niet van sporten, dan heb jij een blijvertje gevonden. Hoogstwaarschijnlijk omdat deze persoon ook niet weg wil rennen.

De tijd die je lover niet hoeft te spenderen aan een sport, kan geïnvesteerd worden in jou. Prima, toch?

Waarom het zo geweldig is om een lover te hebben die niet van sporten houdt

We houden van onze lover ongeacht of de ander sport of niet. Door dik en dun staan we ongetwijfeld voor onze lover klaar. Om de volgende redenen is het geweldig om een lover te hebben die niet van sporten houdt.

1. Je mag eten wat je wilt

Een extra frikandel of toch maar een kroketbroodje? Jouw lover veroordeelt jou in ieder geval niet op wat je eet. Aangezien je geen rekening hoeft te houden met iemands dieet, vindt je lover het heerlijk om samen met jou te kunnen genieten van een zak friet.

2. Je mag luie zondagen voor lief nemen

Als je de hele week gewerkt hebt, is het maar al te heerlijk om de luie zondagen te spenderen op de bank. Jouw lover hoeft niet per se te hiken, wandelen of een PR in deadliften te halen. Een film kijken of een bordspel spelen is al goed genoeg en jouw lover haalt daar al genoeg voldoening uit.

3. Je hoeft niet te kijken naar sport

Een lover die niet van sporten houdt, hoeft waarschijnlijk ook geen sport te kijken op de televisie. Grote kans dat jíj mag bepalen waar er naar gekeken wordt. Expeditie Robinson of toch maar die ene horrorfilm op Netflix? De afstandsbediening ligt in jouw handen.

4. Je hoeft zelf niet per se te sporten

Sport je liever wel, dan juicht je lover je natuurlijk altijd toe. Vanuit de tribunes. Maar sport je zelf ook niet, dan vindt jouw lover dat helemáál niet erg. Des te meer tijd dat je overhebt om door te brengen met je lover.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Waarom het zo geweldig is om een lover te hebben die niet van sporten houdt
Sluiten