Gina Koninkx
Gina Koninkx Love 30 mei 2019

7 kinderachtige dingen die we allemaal wel eens bij onze partners doen

Ontkennen heeft geen zin want ook jij en je lover maken je hier schuldig aan. Jullie kunnen ontzettend kinderachtige dingen uithalen bij elkaar maar geloof ons, dat betekent juist dat het helemaal goed zit met jullie relatie. Deze zeven cheeky dingen zijn voor jullie hartstikke herkenbaar.

Jullie relatie leuk houden

Het leven is een feestje dus je moet wel redenen genoeg hebben om te lachen. Kinderachtige streken uithalen bij je partner blijft een van de leukste dingen om te doen en dit doen jij en je lover óók. Het houdt in ieder geval jullie relatie levendig.

1. Elkaar een likje geven

Je geilt het uit: “ieeeeeeeeuw.” Je partner heeft zojuist weer een gigantische lik over je gezicht gegeven. Net zoals honden dat doen. Geef toe, jij doet dit ook bij de ander.

Of je nou aandacht wil of gewoon grappig probeert te zijn, met een natte tong iemands gezicht of handen likken doen we allemaal wel eens en dat is eigenlijk best wel grappig.

2. Elkaars spullen verstoppen

Zoals de afstandsbediening. Dat hoef je natuurlijk niet te proberen tijdens het favo tv-programma van je lieveling maar op alle andere momenten is dit wél heel erg grappig. Laat je partner vooral even in de waan dat je echt geen flauw idee hebt waar dat ding is gebleven.

Jij bent vaak genoeg je sleutels kwijt en raad eens wie daar achter zit? Ja hoor, jij wordt net zo hard terug gepakt.

3. Elkaar kietelen

De kieteldood is niet alleen iets wat je vroeger deed bij je broertje. Je lover moet er ook aan geloven want jij vindt het fantastisch. Niemand kan er tegen en dat maakt dit kinderachtige spelletje alleen nog maar leuker.

4. Elkaar een wedgie geven

Ken je de wedgie nog? Natuurlijk ken jij dat nog. Je partner moet het nog vaak ontzien want jij bent hier nooit helemaal over heen gegroeid. 1… 2… 3 … WEDGIEEEEEE!!

5. Klieren met water

Of je nou de douche koud zet, de douchekop in zijn gezicht spuit of met badschuim speelt: klieren met water blijft leuk en dat doen we allemaal wel eens. Zelfs tijdens het afwassen kun jij het niet laten om wat schuimvlokken in zijn gezicht te blazen. Kinderachtig maar wel hilarisch.

6. Elkaar taggen in memes

Niet zomaar in memes natuurlijk, maar in memes die de ander compleet belachelijk maken. Is je lover een paar jaar ouder? Dan tag je hem maar wat graag in memes over opa’s. Je weet dat je relatie helemaal oké is als jullie dat pikken van elkaar.

7. Lelijke foto’s maken van elkaar

Lig je net lekker uit te bakken op de bank met een onderkin van hier tot Tokio, maakt je lover een foto van je. Het beste chantage middel ooit maar gelukkig staat ook jou telefoon vol met afschuwelijke foto’s van je partner.

Geloof ons, deze kinderachtige streken houden jullie relatie wel ontzettend leuk en het betekent dat jij en je partner nog steeds hoteldebotel zijn op elkaar en dat is heel wat waard.

Reageer op artikel:
7 kinderachtige dingen die we allemaal wel eens bij onze partners doen
Sluiten