Renée
Renée | LinkedIn Love 15 april 2019

Het is over tussen Rodanya en Morgan en hij heeft (iets gedaan) met Milou?!

Wat het huidige seizoen van Temptation Island zo uniek maakt is dat de koppels deze keer wél trouw blijven aan elkaar. Als je uit bent op juice kun je beter even de Temptation Island roddel-groep volgen, want daar gebeurt meer dan in de afleveringen. Deze keer: Rodanya en Morgan hebben geen relatie meer en blijkbaar is hij ervandoor met… Milou?

Het begon allemaal met een bericht op Team Tempa. Zij beweren dat de relatie tussen Rodanya en Morgan over is. Kijk, daar willen we meer over weten.

Relatie van Rodanya en Morgan is over

Als je de geruchten mag geloven is de relatie van Rodanya en Morgan dus over. Schijnbaar verlaten ze samen het Temptation Island avontuur en is de relatie later ten einde gekomen. Nu wil je er vast alles over weten, dus we citeren het bericht van Team Tempa:

“Rodanya en Morgan hebben het laatste kampvuur overleefd. Wij hoorden geruchten dat het na de opnames mis is gegaan en Danicio hier ook iets mee te maken had ??. Dit filmpje bevestigt dat het inderdaad over is tussen Rodanya en Morgan. Morgan en Sidney hebben ruzie. Rodanya laat op haar Insta verhaal zien dat zij Sidney steunt en niet Morgan?.”

Morgan is nu met Milou?

Dat Rodanya nogal savage kan reageren op vragen over Temptation Island is inmiddels geen geheim meer. Als iemand haar vraagt hoe het voelt om Morgan kwijt te zijn aan Milou heeft ze haar woordje klaar: “Ik wens d’r veel sterkte.” Wat heeft dat te betekenen?

Nu is de reactie nergens meer te bekennen op Instagram, dus de vraag is of dit screenshot echt is:

relatie van rodanya en morgan
Nog heel even geduld, want dan komt de leukste aflevering van het hele seizoen: de confrontatie van de koppels tijdens het kampvuur. Dan weten we hoe het echt zit.

Lees ook: Het eerste Temptation Island koppel is gesneuveld: Roger en Laura zijn uit elkaar

Reageer op artikel:
Het is over tussen Rodanya en Morgan en hij heeft (iets gedaan) met Milou?!
Sluiten