Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 13 mei 2018

Beter dan Temptation Island: Samen survivallen is dé manier om je relatie te testen volgens deze expert

Hoe lang je ook samen bent met je lover, hoe goed het ook gaat en hoe veel je ook van hem houdt, het is bijna onvermijdelijk dat je af en toe wordt overvallen met een gevoel van twijfel. Is hij wel echt de ware? Is hij wel trouw? Vaak weet je na een paar minuten al dat het echt wel goed zit. Maar wat nou als je serieuze twijfels hebt?

Als je niet zeker weet of je lover en jij voor elkaar gemaakt zijn. En als je daarbij ook nog eens twijfelt of hij je wel echt trouw is, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om je op te geven voor Temptation Island. Maar je kunt ook survivallen.

Relatie testen? Dit is de goede manier en werkt beter dan Temptation Island

Hoewel Jeremy en Vanessa een uitzondering zijn, is de kans groot dat je slechter uit Temptation Island komt als koppel dan je er in ging. Als je toch je relatie wil testen is het volgens relatietherapeut Wilbert Kok slim om op een andere manier de uitdaging aan te gaan met elkaar.

Een lange vakantie met z’n tweeën kan volgens hem slim zijn. ’Zoek daarbij wat uitdagingen, dan kom je elkaar wel tegen. Of ga survivallen, dan ontdek je wat je voor elkaar betekent. Dat kan heel leuk en spannend zijn. Misschien ontdek je wel nieuwe eigenschappen van je partner,’ zegt hij tegen NU.nl.

Ben je koekeroend?

Een reis met je lover maken klikt niet verkeerd toch? En als je hem hebt vergeven na een misstap, bedenk dan goed voor jezelf of je écht denkt dat het eenmalig was. Of ben je toch een beetje koekeroend als je bij hem blijft?

Diep van binnen weet je vaak wel of je beter verdient, of je twijfels gegrond zijn of dat jullie gewoon even een dipje hebben, maar echt nog wel van elkaar houden.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Beter dan Temptation Island: Samen survivallen is dé manier om je relatie te testen volgens deze expert
Sluiten