Renée
Renée | LinkedIn Love 22 feb 2019

Wist je dat je meer van Temptation Island leert dan je denkt? Deze relatie tips zijn onwijs waardevol

Stiekem geniet jij er ook van om met je vriendinnen of vriendje naar Temptation Island te kijken. En hoewel je het misschien niet verwacht, kun je heel wat relatie tips uit het programma halen.

Om te bewijzen dat je inderdaad kunt leren van een programma als Temptation Island zetten wij de relatie tips op een rij.

Temptation Island relatie tips

Deze Temptation Island relatie tips zorgen ervoor dat jullie niet elkaar twee weken hoeven te missen op een zonnig oord in Thailand. Nee, je kunt je relatie verbeteren zónder daadwerkelijk de verleiding op te zoeken. Dit is namelijk wat je van het programma kunt leren:

1. Het is goed om niet altijd 24/7 op elkaars lip te zitten

Er is ieder jaar een stelletje dat meedoet dat vóór het programma 24/7 samen is. Een les die je hieruit kunt leren is dat het oké is om niet iedere dag samen te zijn. Zo leer je in ieder geval hoe het voelt om elkaar te missen. En zodra jullie dan samen zijn is het sowieso leuker dan ooit.

2. Vertrouw niet zomaar op de woorden van een ander en vraag je partner hoe iets zit

De verleidsters zetten alles op alles om jou en je man gek te maken. Met de beelden proberen ze je al helemaal te laten doordraaien. Eén van de relatie tips hierbij is dat je het beste bij je partner kunt vragen hoe iets zit. Je weet niet waar er gemanipuleerd wordt om jou op een verkeerd been te zetten.

3. Houd de eer aan jezelf

Eén van de belangrijkste lessen die je kunt leren is dat je een heldin bent als je de eer aan jezelf houdt. Wraak nemen brengt je vaak nóg verder weg. Bovendien is de kans een stuk groter dat je jezelf voor schut zet.

4. Met elkaar communiceren is onwijs belangrijk

Temptation Island en jouw relatie hebben misschien wel meer gemeen dan je denkt. Heb je moeite om te communiceren met je partner? Tijdens het filmen is dat niet anders. Sterker nog, dan heb je helemaal niet de kans om tegen hem te praten.

Het is een goede les, want door helder te communiceren met elkaar kun je heel veel problemen oplossen.

5. Bepaal van tevoren je grenzen

Een grote fout die de koppels maken voor hun deelname is dat ze geen duidelijke grenzen hebben gesteld. Voor jezelf én voor je partner is het fijn om van tevoren te weten wat jullie van elkaar en de relatie verlangen. Maar ook hoe ver jullie allebei kunnen gaan.

6. Het is oké om niet meant to be te zijn

Er zijn genoeg koppels die tijdens Temptation Island leren dat ze niet voor elkaar gemaakt zijn. En dat terwijl ze vóór die twee weken een leven zonder elkaar niet konden voorstellen. Het is oké om erachter te komen dat je partner misschien niet je soulmate is.

De cliché uitspraken die je ieder seizoen van Temptation Island hoort

Reageer op artikel:
Wist je dat je meer van Temptation Island leert dan je denkt? Deze relatie tips zijn onwijs waardevol
Sluiten