Zara Bircan
Zara Bircan Love 21 jan 2020

Wat jij op basis van je sterrenbeeld kunt doen om je relatie dit jaar te verbeteren

Of je nu een korte of lange relatie hebt, er zijn altijd wel dagen waarop het iets minder lekker loopt dan normaal. Wij weten gebaseerd op je sterrenbeeld op welke manier jij je relatie in 2020 kunt verbeteren.

Een nieuw jaar vol nieuwe dates, herinneringen en blijdschap met je liefje. Je relatie heeft misschien wel ups en downs, maar er is altijd wel tijd voor verbetering. Door een paar kleine aanpassingen maken jullie er samen een topjaar van.

Hoe jij je relatie kunt verbeteren

Benieuwd hoe jij je relatie in 2020 kan verbeteren? Aan de hand van je sterrenbeeld weet Beautify hoe je dit het best kunt doen, dus check snel jouw sterrenbeeld in dit rijtje.

Ram (21 maart – 19 april)

Om jouw relatie te verbeteren in 2020 kun je het best iets rustiger aandoen. Focus iets minder op het vinden van een oplossing en luister naar wat je partner te zeggen heeft.

Stier (20 april – 20 mei)

Het is geen verrassing voor jou dat je best koppig bent, Stier. Probeer dit jaar in je relatie jezelf iets meer te verplaatsen in de ander. Je hoeft jezelf niet gelijk aan te passen, maar vraag naar je liefje zijn/haar behoeftes en vind een middenweg.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Door jezelf meer open te stellen verbeter je het makkelijkst je relatie in 2020, Tweelingen. Wees vooral eerlijk tegenover je partner en laat jezelf van je zachte kant zien.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jij bent een echte gever, Kreeft. Jouw lover wordt overspoeld met je liefde en aandacht. Maar zorg ook voor jezelf. Neem af en toe tijd voor jezelf en gebruik dit om even tot jezelf te komen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Aangezien jij ervan houdt om in het middelpunt te staan, kan dit er soms voor zorgen dat je partner zich naar de achtergrond trekt. Geef je partner in 2020 dus iets meer liefde en aandacht.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij houdt ervan om alles te regelen en plannen, Maagd. Probeer in 2020 minder strict te zijn en laat je idealiteit iets meer los. Je kunt alsnog genieten van de tijd met je liefje, geniet iets meer van zulke momenten. Een beetje spontaniteit kan geen kwaad.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Om jouw relatie te verbeteren, kun jij het best opener zijn over wat je wil. Je durft nog niet helemaal je mening met je liefje te delen, waardoor je partner je nog niet helemaal kan begrijpen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Je kunt af en toe nog best gesloten zijn, Schorpioen. Je kunt ervoor kiezen om open te zijn over je gevoelens als je je relatie wilt verbeteren. Je hoeft niet gelijk liefdesbetogen te schrijven, maar deel de kleinste dingen met je partner en maak zo je band sterker.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Je houdt ervan om vrij te zijn, zelfs in je relaties. Om je relatie te verbeteren in 2020 kun je je toewijding aan je partner meer naar voren laten komen. Geef je liefje meer liefde en steun elkaar om elkaars behoeftes aan te vullen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Als Steenbok focus je je vaak op één ding tegelijk, waarbij je je omgeving negeert. Wees je hier bewust van en probeer vooral de romantiek in je relatie terug te brengen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Als Waterman houd je je liefje niet langer op afstand en wil je snel genoeg alleen maar met hem/haar zijn. Probeer iets meer tijd voor jezelf te nemen, net zoals je voorheen deed. Wanneer je weer tot jezelf kunt komen, word je geheid een betere partner.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij laat vaak je eigen behoeftes achterwege om die van je partner te vullen. Dat maakt jou een geweldige partner, maar je liefje weet niet dat je jezelf dan op de tweede plek zet. Communiceer hier meer over en kom voor jezelf op.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Wat jij op basis van je sterrenbeeld kunt doen om je relatie dit jaar te verbeteren
Sluiten