Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 23 apr 2019

Bewijs: Thomas en Yasmin hebben hun relatie niet kunnen redden na Temptation Island VIPS

Temptation Island VIPS belooft heel wat te worden, want Thomas en Yasmin hebben het avontuur niet overleefd. Tenminste, als we een anonieme bron mogen geloven. Hoewel we eerder al onze twijfels hebben geuit over ze überhaupt nog wel in een relatie zaten voordat ze meededen, is het misschien al duidelijk dat ze er niet als stel zijn uitgekomen.

We weten al dat de deelnemers van de VIPS geld krijgen om mee te doen. De vraag is nu of Thomas en Yasmin besloten hebben om mee te doen voor meer bekendheid? Veel vragen, maar we hebben ook antwoorden want volgens een anonieme bron is het over en uit tussen deze lovebirds.

Relatie van Thomas en Yasmin is echt over

Thomas Cox heeft veel dingen gedaan om nu te staan waar hij nu staat. Maar wat wij opvallend vinden van wat hij laatst heeft gedaan, is dat hij zijn mond voorbij heeft gepraat. Tijdens een avondje uit haalde hij namelijk zijn flirt-technieken bij de vrouwen uit de kast. Hierbij heeft hij ook verkondigd dat hij net uit een lange relatie komt. Uhhhh, oeps. Dat had nog even geheim moeten blijven.

Of het slim is, is dus maar de vraag. Maar als je de bron mag geloven is hij op dit moment single. Toch een leuk feitje voor alle single vrouwen. Hierdoor zijn wij in ieder geval wel erg benieuwd naar wat er nu gebeurd is tijdens de opnames van Temptation Island VIPS.

Lees ook: Wátttt? We weten nu al dat Milou en Heikki nog samen zijn ná Temptation Island

Reageer op artikel:
Bewijs: Thomas en Yasmin hebben hun relatie niet kunnen redden na Temptation Island VIPS
Sluiten