Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Love 11 mrt 2019

Omdat je zus de allerbeste is: 6 relatieadviezen die je van haar hebt geleerd

Vroeger konden jullie elkaar niet uitstaan, maar nu zijn jullie onafscheidelijk. En bewust of onbewust heeft je oudere zus ook genoeg relatieadviezen meegegeven waar je echt wat aan hebt voor de rest van je leven.

Jullie kunnen de ene minuut enorm tegen elkaar kibbelen om vervolgens een minuut later weer stuk te gaan om een ene grap. Zij is de persoon die alles, maar dan ook echt alles van je weet.

6 beste relatieadviezen die je van je oudere zus krijgt

Zes bewuste en onbewuste relatieadviezen die je dan ook van je zus hebt gekregen lees je hieronder:

1. Liefde kan soms pijn doen en dan ben ik er voor je

Je hebt ongetwijfeld je zus wel één of meerdere keren in tranen gezien vanwege een man. Je hebt geleerd dat liefde soms pijn kan doen. Maar je weet ook dat die pijn ook weer weggaat na drie bakken ijs. En zij is dan ook de persoon die met jou die bakken wel leeg wil eten.

2. Twijfel nooit aan jezelf op basis van de acties van een man

Er zijn gewoon jongens, die nog echt jongens zijn en niet inzien wat voor prachtvrouw jij bent. Maar wat er ook gebeurd, ga niet aan jezelf twijfelen.

‘Want ook al ben je soms nog zo irritant, je bent een persoon die heel veel te bieden heeft en dan moet je nooit vergeten.’

4. Hij hoort je te accepteren, anders is hij niet de ware

Een zus is er toch om je af en toe ook even voor schut te zetten toch? Zodra jij een man leuk vindt weet dat je hem binnen de kortste keren ook voor gaat stellen aan je zus en dat zij de fotoboeken en filmpjes al klaar heeft liggen. Hierdoor weet je wel gelijk of hij ook je wat ‘donkere’ tijden kan waarderen.

5. Je kan ook het ook gezellig hebben met iemand zonder gelijk een relatie te hebben

Soms als je iemand leuk vindt, vind je iemand gewoon leuk. Je hoeft niet altijd verliefd te zijn en dat is ook helemaal niet erg. Soms heb je het gewoon gezellig met elkaar en hoef je er niet altijd iets achter te zoeken. Voel je in ieder geval nooit verplicht tot iets.

6. Jij verdient het beste en uiteindelijk beslis jij wat dit is

Je zus is niet alleen je vriendin en familielid. Maar ze is ook de grootste beschermengel die er is en wil alleen maar het beste voor je. Door de miljoenen peptalks van haar weet jij inmiddels ook echt wel wat je waard bent en weet je wat je wil en vooral ook wat je niet wil.

7. Iedereen maakt fouten (ja, ook je oudere zus) en dat hoort erbij

Je hebt je zus ook fouten zien maken en dan was jij de eerste die er alles over te horen kreeg. Jij weet dat fouten maken erbij hoort en dat je altijd gewoon naar je gevoel hoort te luisteren. Mocht er toch iets in de soep lopen? Later kunnen jullie hier beiden dan weer enorm om lachen.

Dingen die jullie kunnen doen om jullie band nog sterker te maken:

Deze 21 te gekke dingen wil je hoe dan ook doen met je zus voor jullie 30 zijn

Reageer op artikel:
Omdat je zus de allerbeste is: 6 relatieadviezen die je van haar hebt geleerd
Sluiten