Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 27 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Dít is de relatiestatus van Jaimy en Mattheüs van Love Island

Het is alweer een tijdje geleden dat we erachter kwamen dat het toch niet Raffi maar Jaimy was, die samen met Mattheüs het tot de finale heeft geschopt. Ze eindige het liefdeskoppel uiteindelijk op de vierde plek. Maar toch zijn we wel erg benieuwd hoe het nu met ze gaat, na hun deelname aan het populaire programma Love Island. Wat is nu hun relatiestatus en was het ware liefde?

Wij vertellen je er alles over.

Relatiestatus Mattheüs en Jaimy

Zoals je misschien al wel had gedacht, moesten de Islanders na terugkomst uit de villa tien dagen in quarantaine. Dit omdat ze uit een oranje gebied kwamen. Ondanks ze het misschien wel lekker vonden om even tien dagen lang rust regelmaat en reinheid te hebben, betekende dat ook voor een aantal dat ze hun lief zo lang moesten missen.

Dat was natuurlijk flink wennen nadat je zó lang 24/7 met elkaar bent geweest. Toen de tien dagen dan ook voorbij waren, kon Jaimy haar geluk niet op en vertelde in haar Instagram-story hoe het was om Mattheüs weer te zien.

“Het was spannend om Mattheüs weer te zien. We hebben intens in de perfecte bubbel geleefd. Nu gaan we elkaar ontdekken in het echte leven.” Ook zagen we in haar Instastory een wel hele romantische foto:

Bron: Instagram/JaimyF_

Dus toch..

Zoals je op de foto hierboven ziet, zetten ze hun liefdesleven thuis lekker door. En groot gelijk! De liefde spat van de foto af. Maar dat is niet gek, ze leken ook al zó verliefd op de televisie. Alhoewel we denken dat we alle liefdesmomentjes tussen die twee wel gezien hebben op tv, is dat niet zo.

Zo vertelt ze wat haar mooiste Love Island-moment is wat de kijkers niet gezien hebben: “In Casa Amor lag ik ’s nachts met Mattheüs onder een deken in een hangmat om samen naar de sterren te kijken. We konden uren praten en van elkaar genieten. Dit moment is om nooit te vergeten en het was zo romantisch!” Hier smelten wij echt van. De liefde is hun dan ook enorm gegund!

Lees ook: Shocking! Het Love Island-koppel Guiliano en Feline zijn nu al uit elkaar en wel híerom

Reageer op artikel:
Dít is de relatiestatus van Jaimy en Mattheüs van Love Island
Sluiten