Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Love 17 december 2019

5 x waarom lovers die de kerst samen overleven voor altijd samen blijven

Het is de mooiste tijd van het jaar. Althans, zo wordt het altijd vrolijk gezegd. In werkelijkheid is de kerst de ultieme relatietest voor lovers. Want gaan jullie alle drukte en stress samen overleven?

Jezelf opdelen in soms wel vier familiediners in twee dagen, de eeuwige strijd over wie wat meeneemt én het moet allemaal ook nog eens verrekte romantisch en gezellig zijn. Een uitdaging kun je het wel noemen.

Lovers die samen de kerst overleven blijven altijd samen

Weten jij en je lover zeker dat jullie de kerst (wederom) samen gaan overleven? Dan mogen jullie trots op elkaar zijn want als je dit cruciale moment in de relatie overleeft zijn jullie happily ever after:

1. Jullie zijn verdomde goed in compromissen maken

Het is namelijk altijd één grote puzzel om te kijken welke dag jullie bij welke familie zijn. Als er dan ook nog een tweede leg is wordt het helemaal ingewikkeld. Maar jullie zijn verdomd goed geworden in compromissen sluiten.

2. Jullie hebben elkaars familie helemaal geaccepteerd

Helaas is het zo dat er altijd wel een paar types zitten waar je net wat minder mee hebt. Met grote pech is dit je schoonmoeder, met minder pech is dit de oudtante van je lover. Hoe dan ook hebben jullie geleerd om er mee te leven.

3. Jullie omarmen elkaars kerst kilo’s

Tja, er komen altijd weer een paar kerstkilo’s bij. Gelukkig vinden jullie dat totaal een probleem. Beter gezegd: er is nu nog meer om van te houden. Heerlijk.

4. Project kerstboom

Niets romantischer dan een kerstboom optuigen samen. Zou je denken ja. Want het is altijd nog een gevecht over wat er wel en niet wordt uitgegeven aan een kerstboom. Jij wilt elk jaar een nieuwe look en hij vindt het meer dan prima om 20 jaar lang de rode kerstballen uit de dozen te halen. Gelukkig weten jullie dit ook altijd weer op te lossen.

5. Jullie weten elkaar altijd te verrassen met kerst

Kerstmis is het moment waarop je laat zien hoeveel je van iemand houdt. En gek genoeg weten jullie elkaar altijd weer iets geweldigs te geven met kerst. Soms is het een romantisch cadeau en de andere keer zijn het lieve woorden met een praktisch cadeau. Hoe dan ook is het altijd een onvergetelijk cadeau.

Meer over kerst:

Reageer op artikel:
5 x waarom lovers die de kerst samen overleven voor altijd samen blijven
Sluiten