Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 22 jun 2018

6 x relationship goals waardoor je weet dat jij en je vriendje voor altijd bij elkaar blijven

Jullie zijn al een paar jaar samen en je kunt je lover niet meer wegdenken uit jouw leven. Jullie hebben plannen om samen te gaan wonen of wonen zelfs al samen - goals. Door deze zes dingen weet je in ieder geval zeker dat jij en je vriendje voor altijd bij elkaar blijven:

Lekker je eigen ding doen

Jullie kunnen prima samen in één ruimte zitten en allebei je eigen ding doen. Stelletjes die pas net samen zijn doen alles samen omdat ze nog zo in love zijn. En natuurlijk zijn jullie dat ook nog maar inmiddels vinden jullie het geen probleem om in dezelfde ruimte te zitten en allebei wat anders te doen.

Geen seks is oké

De tijd van elke dag seks hebben is voorbij, jullie houden het tegenwoordig wel een paar dagen uit zonder seks. Zeker als je samenwoont en allebei na een lange dag werken thuiskomt (en moe bent: geen smoes) wil je gewoon lekker op de bank hangen en daarna het bed in duiken – om te slapen.

Ruziemaken is geen dealbreaker

Als jullie ruzie hebben weet je zeker dat dat geen reden is dat het uitgaat. Als je in het begin van je relatie een ruzie hebt denk je nog dat dat een reden kan zijn om het uit te maken maar inmiddels is dat geen issue meer. Je praat erover, hebt goedmaakseks en alles is weer koek en ei.

Eerlijk zijn over geldzaken

Jullie kunnen allebei eerlijk zijn over geldzaken. Je hoeft niet te liegen tegen je lover als je een jurkje van 60 euro hebt gekocht en dus geen geld meer hebt voor de boodschappen. En als jullie relatie helemaal on fire is hebben jullie zelfs al een gezamenlijke bankrekening. Handig.

Samen naar shit-TV kijken

Terwijl jij op zondag om 19:00 uur meekijkt naar studio sport doet hij hetzelfde voor jou. Alle programma’s op TLC die hij zo shitty vindt, kijkt hij voor jou omdat jij het wel heel leuk vindt. Dat is nou echte liefde.

Liever thuis dan uit

Jullie blijven soms net zo lief thuis op de bank hangen als dat jullie samen wat gaan drinken in de stad. Lekker onder een dekentje tegen elkaar aangekropen op de bank is ook nog eens stukken goedkoper dan buiten de deur eten. Jullie hoeven niet per se wat te gaan doen om de tijd van jullie leven te hebben.

Reageer op artikel:
6 x relationship goals waardoor je weet dat jij en je vriendje voor altijd bij elkaar blijven
Sluiten