Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 14 okt 2020

OMG! Remco bevestigt dat ‘zijn vriendin’ het niet zo leuk vond

Vorige week kwamen we met het nieuws naar buiten dat Remco Diepenhorst een vriendin thuis had zitten. Dit werd dan ook meteen bekend gemaakt in het programma Love Island. Holly en Viktor voelde Remco eens stevig aan de tand en de waarheid kwam omhoog drijven. Eenmaal bij terugkomst deed Remco een boekje open bij Grazia.

Wij waren erg benieuwd…

Remco over ‘zijn vriendin’

Remco was nog niet een paar dagen terug, of Grazia vroeg hem al zijn hemd van het lijf. Zo zei hij: “Ik hoef niet meer verder te leven in een leugen, dus ik ben wel een soort van opgelucht”. Remco zocht dan ook gelijk contact met zijn stiekeme lover. “We hebben elkaar gesproken en gebeld, maar moeten nog even kijken hoe het allemaal gaat lopen. Ze heeft af en toe met haar huisgenoten meegekeken naar de afleveringen en ze vond het niet heel leuk om te zien.”

Toekomst met ‘zijn vriendin’

Remco zou niets liever willen dan met de dame in kwestie een toekomst op te bouwen, maar hij zei wel: “Er is heel veel gebeurd, dus het is superlastig. Ik hoop dat het nog wel wat gaat worden.” Maar we snappen dan niet waarom hij in vredesnaam mee deed aan Love Island? “Na drie dates met haar werd ik gebeld dat ik bij de eerste vijf deelnemers van Love Island zat.

Ze wist dat de kans erin zat dat ik mee ging doen aan het programma, maar ze vond het niet erg en zei: ‘Boeien, je moet gewoon lekker meedoen.’ We besloten samen dat het nog te pril was om het avontuur te laten schieten. Er zaten twee weken tussen het belletje en het moment van vertrek, dus we hebben elkaar toen nog een aantal keer gezien. Dat is achteraf gezien onze grote fout geweest.”

Vrienden van Remco

Daarnaast waren we benieuwd of de familie van Remco, die volgens de kijkers ‘in het complat zaten’ van niets afwisten. Hierop zei hij: “Sommige vrienden wisten wel dat ik aan het daten was, maar zij wisten niet dat ik dit meisje echt leuk vond. Hier kwam ik zelf ook pas in de villa achter.

Hoe langer ik in de villa bleef, hoe meer ik merkte dat ik aan haar dacht. Als ik met Imen aan het kussen was, voelde ik me heel erg rot. Hoe meer ik in mijn act met Imen bezig was, hoe meer ik begon te beseffen dat ik iemand anders leuk vond…”

Lees ook: Huh? Heeft Love Island-Remco een vriendin thuis zitten?

Reageer op artikel:
OMG! Remco bevestigt dat ‘zijn vriendin’ het niet zo leuk vond
Sluiten