Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 9 okt 2020

Huh? Heeft Love Island-Remco een vriendin thuis zitten?

Onlangs op Twitter vroegen fans zich af of Remco het programma en dus het liefdesavontuur wel serieus neemt. Ze trekken de oprechtheid van Remco in twijfel. Het lijkt er namelijk niet bepaald op dat hij met volle overtuiging meedoet aan het programma. Presentatoren Viktor Verhulst en Holly Mae Brood confronteren Remco dan ook met een heftig gerucht dat in de rondte gaat..

Wat denk jij? Is Remco oprecht op zoek naar de liefde?

Remco van Love Island

Wij gokken dat het vanavond in de Love Island-aflevering er heftig aan toe zal gaan. In de preview van gister was namelijk te zien dat Viktor Verhulst en Holly Mae Brood heftig nieuws deelde met de Islands (die nog niets vermoeden).

Zo begint Holly: “Zoals jullie weten draait Love Island om het vinden van liefdeskoppels en staat alles in het teken van ware liefde. Wie niet op zoek is naar liefde heeft hier dan ook niks te zoeken.” Duidelijke woorden als je het ons vraagt.

Bedrog?

Vervolgens richt Viktor Verhulst zich tot Remco, die dicht tegen Imen aan zit op de bank. Zo zegt Viktor: “Remco, afgelopen dagen deden nogal wat berichten de ronde op social media dat jij je hart al hebt verloren aan iemand in Nederland. Kun je dat aan ons uitleggen?”

Ook dit is nogal duidelijke taal, de surfer aka Remco haalt dan ook meteen zijn arm van Imen af en staat op om zijn verhaal te doen. Wij zijn zo benieuwd wat hieruit gaat komen! To be continued

Remco

Zeg je water, dan zeg je Remco. Deze surfdude uit Utrecht is verslaafd aan watersport, maar houdt zeker ook nog van iets anders: vrouwen!

De 25-jarige hunk krijgt genoeg aandacht, maar heeft de juiste nog niet gevonden: “Ik ben snel uitgekeken en denk dan, moet ik hier mijn hele leven mee samen zijn?” Toch gelooft hij wel in de ware en blijft net zo lang zoeken tot hij zijn Pocahontas gevonden heeft.

Lees ook: No way! Love Island-Jaimy datete vlak voor Love Island nog met de ‘echte’ Matthy

Reageer op artikel:
Huh? Heeft Love Island-Remco een vriendin thuis zitten?
Sluiten