Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 22 okt 2020

Op déze manier kwam de Love Island-productie erachter dat Remco een ‘vriendinnetje’ had

Zoals je weet (als diehard-fan van Love Island), had Remco tijdens Love Island thuis een ‘vriendinnetje’ thuiszitten. Zo zagen we allemaal hoe hij moest toegeven dat hij niet helemaal eerlijk was geweest tijdens het programma. Er gingen geruchten rond dat hij vlak voor de opnames nog aan het daten was met een meisje. Uiteindelijk gaf hij inderdaad toe dat hij met dat meisje had gedate en daar inderdaad nog gevoelens voor had. Arme Imen, want daarmee was hij al wekenlang een koppel. Erg pijnlijk als je het ons vraagt.. Maar hoe kan het toch dat de productie hierachter is gekomen? Remco heeft nu eindelijk zelf het verhaal verteld.

En wij delen dit maar al te graag met jou.

Remco en zijn deelname aan Love Island

Remco heeft een boekje open gedaan bij het tijdschrift Linda.Meiden, hij vertelde hen precies hoe het gegaan is. Zo vertelde hij dat hij aan het meisje had verteld (voor de opnames van Love Island) dat hij haar erg leuk vond. En guess what, dat was wederzijds. Toch hadden ze de afspraak gemaakt dat Remco zich zou openstellen op Love Island en dat ook zij haar ding mocht doen in Nederland. Maar toen kwam het afscheid en ging Remco toch echt naar de opnames van Love Island.

Bij het afscheid heeft Remco haar zes kaarten gegeven met de uitleg waarom hij wel naar Love Island ging en met uitleg over zijn kijk op het leven. Onder andere over hoe hij denkt over angst en liefde. Nadat hij de zes kaarten had overhandigd, is hij weggegaan. Nu zijn wij natuurlijk reuze nieuwsgierig wat hij precies in die kaarten heeft geschreven…

De productie kwam achter de kaarten

Maar juist díe zes kaarten hebben ervoor gezegd dat onze Remco keihard door de mand viel. De productie ontving namelijk een video waarop je een aantal jongens op de bank zag praten (lees: over Remco roddelen). Onder het filmpje hoorde je een meisje praten, zij bleek een huisgenoot van een vriendin van Remco’s ‘meisje’ te zijn. In die video vertelde zij over de zes kaarten die Remco aan haar had gegeven.

Her vuurkorfmoment

Maar toen? Remco werd overdag al, de middag vóór het vuurkorfmoment al geconfronteerd met het filmpje. Zo zei hij daarover: “Ik gaf toe dat het allemaal waar was, maar dat het meisje in Nederland niet mijn vriendin is. Ik vind het sowieso vervelend dat iedereen het heeft over ‘een vriendin in Nederland’. We waren aan het daten, maar hadden geen relatie.”

Remco werd dus niet pas tijdens het vuurkorfmoment met deze boodschap geconfronteerd, zoals velen dachten – maar hij wist het in de middag al én moest het de hele dag geheim houden. Hierover zei hij: “Ik mocht die dag aan niemand vertellen wat er die avond zou gaan gebeuren. Ook Imen wist het niet”.

“De productie vertelde mij dat het wél vertellen, de slechtste optie voor mij zou zijn. Ik had het gevoel dat ik heel de dag in de gaten gehouden werd, de camera’s waren constant op mij gericht. Dat was zeker niet de leukste dag uit mijn leven.”

Lees ook: Love Island-nieuws! Dít is er al allemaal gebeurd na het programma

Reageer op artikel:
Op déze manier kwam de Love Island-productie erachter dat Remco een ‘vriendinnetje’ had
Sluiten