Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 2 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk! Remco uit Love Island en zijn ‘vriendin’ geven een relatie-update

Tijdens Love Island wist Remco een groot aantal kijkers tegen hem te krijgen door het feit dat hij al een ‘vriendin’ thuis had zitten. Dit bekende hij dan ook tijdens het programma, terwijl hij het ook heel gezellig leek te hebben met Imen. Hoewel het lijkt alsof Remco en zijn ‘vriendin’ aka Floor Masselink, het heel gezellig lijken te hebben. Zit het toch allemaal ietsje anders in elkaar.

Wij vertellen het je.

Remco en Floor geven relatie-update

Al eerder liet Remco weten dat hij met het meisje in Portugal was, waar alle ophef over ging tijdens het programma Love Island. Maar in Portugal blijkt ook Floor Masselink te zitten (zij won het Videoland-seizoen van Love Island). Wanneer Floor en Remco elkaar ook nog taggen op Instagram – is het voor iedereen vrij simpel. Je raadt het al: er wordt gesuggereerd dat Remco en Floor meer zijn dan alleen maar vrienden.

Roddels

Maar dit laten Remco en Floor niet zomaar aan hun voorbij gaan en willen allebei graag dit nieuws uit de wereld helpen. Dit doen ze door middel een video op het youTube-kanaal van Remco – hierin willen ze het een en ander rechtzetten.

Zo zei Floor: “Wij kwamen elkaar tegen en we zijn uit eten geweest en we hebben een hele leuke avond gehad”. Volgens Remco is er helemaal geen sprake van een relatie, zo zegt hij: “We willen hiermee duidelijk maken dat op social media van een mug een olifant kan worden gemaakt. (…) Het is best ziek dat zoveel mensen dit geloven.”

Reacties onder de video

Alhoewel Remco heel stellig achter zijn bericht staat, denken andere mensen hier ander over. Zo zegt iemand: ‘Gast, jij hebt zes weken lang Nederland en België voorgelogen en verwijt mensen dat ze bepaalde dingen geloven’, schrijft een van de kijkers. ‘Je kon ook gewoon een statement op Instagram maken als je het allemaal zo erg vond’. Tsja, dat had hij misschien wel kunnen doen.. Wat vind jij? Zie hieronder de video waarin Floor en Remco alles ontkrachten.

Lees ook: Dít is de relatiestatus van Jaimy en Mattheüs van Love Island

Reageer op artikel:
Eindelijk! Remco uit Love Island en zijn ‘vriendin’ geven een relatie-update
Sluiten