Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 12 sep 2016

Reminder: a.s. donderdag komt éindelijk The Hills Special op MTV

We hebben er veel over gesproken en gespeculeerd maar eindelijk is de grote dag in zicht: The Hills Specials komt aankomende donderdag om 19:00 op MTV. Zeg je etentje af, haal enoeg wijn en popcorn in huis en zorg dat jij het recht hebt op de afstandbediening.

This was then, this is now

Toen we hoorden dat The Hills van de buis zou verdwijnen was iedereen stiekem aan het huilen. Natuurlijk, het was al een tijdje anders zonder Miss Conrad maar alsnog. The Hills was er gewoon altijd. Helemaal op de heerlijke zondagen waarop je lekker naar de marathon kon kijken. Wat we toen nog niet wisten is dat er een scene kwam waarbij het decor aan de kant werd getrokken.

En sindsdien vraagt iedereen zich af wat er echt is en wat niet. We vragen ons tot op de dag van vandaag nog af hoe de verhoudingen nou écht lagen. Want sommige dingen leken te mooi om waar te zijn, terwijl andere koppels toch écht te leuk waren samen. Maar niet getreurd, want aanstaande donderdag is het eindelijk zo ver.

De special was een tijdje geleden in Amerika te zien maar onze favoriete Hills girl Lauren Conrad speelt aanstaande donderdag open kaart in Nederland.

We verlekkeren je nog al te graag een keer met deze trailer:

Vergeet niet al je vriendinnen te taggen zodat niemand van jullie dit gaat missen, want ondanks het mooie weer is dit de absolute must see aanstaande donderdag om 19:00 uur op MTV.

Hopelijk komen op deze series ook nog een vervolg:
18 MTV en TMF shows waarvan je niet wist dat je ze miste

Reageer op artikel:
Reminder: a.s. donderdag komt éindelijk The Hills Special op MTV
Sluiten