Renée
Renée | LinkedIn Life 24 april 2019

Drama! Renan en Alisa doen óók mee aan Ex on the Beach: Double Dutch All Stars

Iedere dinsdag is het zover: dan maakt MTV bekend op hun website welke twee kandidaten meedoen aan het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars. Gisteren was het weer zover en wat blijkt? Niemand minder dan Renan en Alisa maken hun opwachting in het seizoen der seizoenen.

Dit belooft weer de nodige drama en hook-ups, want deze twee kandidaten hebben in seizoen twee en vier bewezen hoe goed ze de kunst der verleiding kennen.

Renan en Alisa doen mee aan Ex on the Beach: Double Dutch All Stars

Vanaf zondag 19 mei zie je Renan en Alisa schitteren in Ex on the Beach: Double Dutch All Stars, want dan gaat het spannende seizoen los op MTV.

Lees ook: Onherkenbaar! Zo zagen de deelnemers van Ex On The Beach Double Dutch er vroeger uit

Renan

In seizoen vier spoelde Renan aan als ex van de knappe Viktor. Het lukte hem om haar hart weer te veroveren tot hij ineens zijn zinnen op Yasmine zette. Je kon met eigen ogen zien dat hij niet bang is om de benen te nemen als hij wat beters tegenkomt.

Hij vertelt in ieder geval dat hij niet heeft getwijfeld aan zijn deelname. “Ik dacht van: ach, waarom niet? Het was de vorige keer gezellig. We zullen zien wat het dit jaar brengt.” Hij voorspelt alvast dat er heel wat mensen bij elkaar in bed belanden én hij hoopt dat Elodie van de partij is. Wie weet spotten we haar volgende week wel.

Zijn ouders biechten op dat hij iedere dag een ander schatje heeft, dus welke ex op het strand aanspoelt is dus maar de vraag. Het wordt hoe dan ook juicy.

Alisa

De Russische Alisa ‘Megastar’ uit seizoen twee gaat het strand van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars onveilig maken. Want ze ziet er misschien onschuldig uit, maar ze bijt van zich af als een pitbull. De vraag is alleen waarom ze voor de tweede keer ja heeft gezegd tegen dit avontuur.

“Ik vind het heel leuk om op televisie te komen. Ik moet op televisie komen!” Ondanks deze bescheidenheid gaat ze dit seizoen haar best doen om zichzelf te blijven. “Als ik er ben is het niet stil. Iets gaat ontploffen op het eiland.” Met andere woorden: drama komt eraan.

Dat is niet overdreven, want ze kijkt er absoluut niet naar uit om de twins te zien. “Degene die ik het minst mag zijn Sharon en Esmee. Zij passen gewoon niet bij Ex on the Beach.”

Bekijk hier de hele video:

Reageer op artikel:
Drama! Renan en Alisa doen óók mee aan Ex on the Beach: Double Dutch All Stars
Sluiten