Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 24 mei 2019

Say what? Renan en Viktor van EOTB kregen een contactverbod opgelegd

Oh ooooh, Renan en Viktor van vorig seizoen Ex On The Beach Double Dutch hebben een contactverbod en dit is waarom.

Het is niet officieel door de justitie opgelegd want Donnie, de broer van ‘bad boy’ Brody vond het zelf leuker om voor rechter te spelen. Hmm, is dit een voorzorgsmaatregel of speelt er meer?

Renan en Viktor krijgen een contactverbod opgelegd

Renan verteld aan Shownieuws: ”Het ding is: Viktor heeft altijd een zwak voor mij gehad.” Zo zagen wij als trouwe fans van EOTB dat Viktor toch wel een zwak had voor Renan in het programma en daar bleef het ook niet bij.

Inmiddels kennen ze iedere millimeter van elkaar nadat ze bijna elke nacht met elkaar in bed doken. ”De broer van Brody kan daar niet mee omgaan. Zij heeft een contactverbod gekregen met mij. Een beetje drastisch in mijn ogen, want Viktor is voor mij een afgesloten hoofdstuk.”

Renan en Donnie kunnen niet door één deur

Vervolgens vertelt hij nog ”Ik heb hem één keer in het echt gezien en dat klikte niet zo. Het kwam dicht in de buurt van vechten.”

Het testosteron is eh… erg aanwezig, dus. Maar Renan snap wel waarom Donnie hem niet mag. ”Hij ziet op televisie hoe ik haar helemaal uit elkaar trek en dan ben je daar zelf mee. Dat is niet leuk om te zien, zeker niet als je zelf minder goede prestaties levert.”

To be continued.. Of niet eigenlijk, want de twee mogen absoluut niet meer met elkaar praten.

Lees ook: Uh oh! De eerste ex arriveert zondag in EOTB All Stars en de meiden zijn onwijs pissig

Shownieuws

Reageer op artikel:
Say what? Renan en Viktor van EOTB kregen een contactverbod opgelegd
Sluiten