Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 4 november 2019

Dit kersthuis voor katten is de reden waarom je nú naar Action wil gaan

Jij behandelt je huisdier net alsof het je kind is en knuffelt je schatje het liefst de hele dag door. Van de leukste speeltjes tot de lekkerste kussens, jouw kat krijgt het allemaal. Wij hebben nu het bed gevonden bij Action voor jouw geliefde vriendje die perfect past bij de feestdagen.

Jouw lieve kat verdient natuurlijk het allerbeste plekje in huis. Het komt dus mooi uit dat je nu een eigen ‘kattenvilla’ kunt scoren bij Action. Het rendierbed is namelijk perfect als cadeautje voor de feestdagen.

Het rendierbed van Action

Het verwennen van je harige vriend doe je met liefde. €60 voor een lekker zacht kussen? Geen probleem, want wij hebben alles over voor ons lieve schatje. Gelukkig ben je voor het bed dat nu verkrijgbaar is bij Action een stuk minder geld kwijt én hij is nog geweldig ook.

Breng snel een bezoekje aan een Action bij jou in de buurt, want ze verkopen hier nu een rendierbed en met dit geweldige item komt ook je huisdier in de kerstsferen. Zo heeft je viervoeter weer een nieuwe comfortabele en warme plek om de hele dag door te slapen.

Prijs

Zin om je huisdier te verwennen? Je scoort dit té leuke rendierbed nu voor maar €9,98. Deze katten (en ok, een hond) zijn in ieder geval al helemaal in hun nopjes:

Maggie Jayden Frissen

Maggie Jayden Frissen added a new photo.

Marjolein Goes

Marjolein Goes added a new photo.

Heidi Van Lith van Heusden

Heidi Van Lith van Heusden added a new photo.

Wichita van Rijkom

Wichita van Rijkom added a new photo.

Daisy Meeuw

Daisy Meeuw added a new photo.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Dit kersthuis voor katten is de reden waarom je nú naar Action wil gaan
Sluiten