Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 19 okt 2017

RENNEN! Je kunt bij deze winkel wijn met 50% minder calorieën scoren

Wijn is fijn. Maar de calorieën zijn minder prettig. Gelukkig kun je nu onbeperkt drinken zonder dat je aan je mooie figuurtje hoeft te denken. Want er is nu wijn met de helft minder calorieën. Dát is pas fijn.

Waar je deze fijne wijntjes op de kop kunt tikken? Bij Marks & Spencer. De winkelketen heeft namelijk Sumika witte wijn, rode wijn en rosé met de helft minder calorieën in het assortiment.

Het gaat om een witte wijn Sauvignon Blanc, een rode Shiraz en een rosé uit Zuid-Afrika. We hebben het vermoeden dat daar wel iets tussen zit naar je smaak.

Er zit wel ietsje pietje minder alcohol in de wijn, maar met een 8,5 procent mogen we nog steeds niet klagen. Het betekent alleen maar dat je nóg meer wijntjes mag drinken. Ha ha.

Rennen voor deze light wijn

Je zult wel moeten rennen als je deze wijn wil bemachtigen. Want Marks & Spencer gaat helaas ons mooie landje verlaten. Dit gaat gebeuren op 31 oktober, dus tot die tijd kun je nog wel snel je slag slaan.

Online bestellen op de Britse site van M&S kan ook. Dat kan wel alleen per zes flessen, voor in totaal 45 pond, maar dat is vast geen probleem.

Geen paniek. Aldi heeft ook een low calorie wine. Lees dit maar: Er is nu een wijn met nauwelijks calorieën en je kunt ‘m kopen bij de Aldi

Reageer op artikel:
RENNEN! Je kunt bij deze winkel wijn met 50% minder calorieën scoren
Sluiten