Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 12 apr 2018

Horror of geniale uitkomst? Deze app maakt het je onmogelijk om berichten te negeren

We hebben het allemaal weleens gedaan: de appjes van de man die je net aan het daten bent negeren. Gewoon, om je voor te doen alsof hij je moeilijk kan krijgen terwijl je na een paar dates al weet dat je méér van hem wilt. Of omdat je even geen zin hebt om je nichtje/zus/vriendin te beantwoorden. Maar dat kan vanaf nu verleden tijd zijn dankzij ReplyASAP.

Wie weet ben jij degene die berichten negeert, maar misschien ben je juist wel de persoon die al uren/dagen/weken op een antwoord wacht. Als de verzender en ontvanger de app ReplyASAP op hun telefoon hebben geïnstalleerd wordt daar verandering in gebracht.

ReplyASAP

ReplyASAP is in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt op je berichtje. De app, die nu verkrijgbaar is in de Play Store en in de toekomst ook voor iPhone, stuurt een ‘noodbericht’ als jij daar behoefte aan hebt. Of iemand anders.

Voorbeeld: staat je bestie bij de bar en wil jij je droge witte wijn voor een rosé omruilen vóór ze iets bestelt? Dan stuur je dus zo’n noodbericht. Dankzij de app blijft de telefoon dan geluid maken tot de ontvanger het bericht heeft geopend. Vervolgens krijg je via ReplyASAP een melding dat je bericht is gelezen.

Nooit meer appjes negeren

Ook leuk om te weten: de app is bedacht door een vader die het zat was dat zijn zoon zijn appjes negeerde. Ideaal, of niet? Het downloaden is trouwens gratis, maar als je meer dan één connectie toevoegt moet je er wel voor betalen.

En nu niet stiekem noodberichten gaan sturen die geen haast hebben, hè?

Reageer op artikel:
Horror of geniale uitkomst? Deze app maakt het je onmogelijk om berichten te negeren
Sluiten