Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 11 mei 2017

Restaurant Hooters opent een locatie waar sexy, schaarsgeklede mannen je serveren

Het duurt niet lang meer voor wij vrouwen de macht hebben overgenomen op aarde. Oké, Amerika heeft dan nog steeds geen vrouwelijke president, maar er is wel iets anders wat wijst op werelddominantie in de nabije toekomst. Restaurantketen Hooiers - die tent waar alleen vrouwen bedienen in heel weinig kleren - opent namelijk een nieuwe vestiging en daar zullen mannen je bedienen. Per-fect voor ieder vrijgezellenfeest.

De tijd dat vrouwen paradeerden in weinig kleren om het mannen naar de zin te maken is voorbij. Want eindelijk worden de rollen omgedraaid. Vanaf nu zijn het de vrouwen die de dienst uit maken en de mannen die rond lopen om ons te laten genieten.

Hooters komt met Hoots

Hooters opent namelijk een vestiging genaamd Hoots. En daar zullen mannelijke serveerders zijn. Een nieuwe zet voor Hooters, want tot nu toe mocht je daar alleen werken als je vrouw was, hot en rondborstig.

De restaurantketen laat weten dat je bij Hoots kunt werken als je man bent en als je vrouw bent. Iedereen zal een Hooters T-shirt dragen. Geen ontblote bovenlijven a la Abercrombie & Fitch dus, maar ach, dat shirt kan altijd uit toch?

Het restaurant opent in Chigago in de Verenigde Staten. Ideaal voor een reisje als vrijgezellenfeest, mocht je plannen hebben om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen…

Wil je naar een hotspot dichterbij huis? Lees dan dit: Oh my! Bij dit restaurant kun je pasta eten met Tony Chocolonely

Reageer op artikel:
Restaurant Hooters opent een locatie waar sexy, schaarsgeklede mannen je serveren
Sluiten