Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 30 december 2017

Smullen: Er is een restaurant in Amsterdam dat Aziatisch én Frans eten combineert

De lekkerste keukens van deze wereld zijn toch wel de Franse en de Aziatische. En normaal gesproken moét je kiezen als je ergens gaat eten. Maar nu niet meer. Restaurant Joya Amsterdam serveert Aziatisch eten bereid op een Franse manier. Yummm.

Heb je zin om weer lekker uit eten te gaan? Dan is restaurant Joya de leukste en lekkerste keuze om te maken. Helemaal omdat je niet hoeft te kiezen tussen je lievelingskeukens.

Restaurant Joya

De gerechtjes bij restaurant Joya zijn voornamelijk Thais en Japans. Maar alles wat op de kaart staat wordt gecombineerd met de Franse keuken. Denk bijvoorbeeld aan een steak tartare. Die komt oorspronkelijk uit de Franse keuken. Bij Joya krijg je ‘m in een Thais jasje.

Yes, dat betekent inderdaad een avond waarop je verschrikkelijk kunt smullen. Het gehele concept draait om sharing. Je bestelt daarom meerdere gerechtjes op de kaart die je deelt met je vriendinnen, lover of familie. En dat is extra leuk natuurlijk want zo kun je meerdere gerechtjes uitproberen.

Het voordeel van de Franse twist is ook nog eens dat de wijnen verschrikkelijk lekker zijn. Laat de obers de wijn combineren met je gerechtjes en je bent helemaal in de zevende foodhemel.

Naast dat het heel erg lekker is, is het restaurant ook verschrikkelijk smaakvol ingericht. Eigenaresse Jeabby heeft als business partner Casper Reinders die in Amsterdam bekend staat om clubs zoals Jimmy Woo en restaurants zoals Bo Cinq. En die smaak brengt de magie binnen de muren van restaurant Joya tot leven.

Kortom, heb je zin in een avond Aziatisch én Frans en heb je zin in een smaakvolle verrassing in een prachtig Instagrammable omgeving? Dan ben je bij restaurant Joya aan het goede adres.

Reageer op artikel:
Smullen: Er is een restaurant in Amsterdam dat Aziatisch én Frans eten combineert
Sluiten